Katarina Kovačević: Ja sam na početku ispunjenja svog sna

0
Pobednica četvrte sezone televizijskog serijala Ja imam Talenat, Katarina Kovačević podigla je svoju nagradu, ček od 100.000 evra, u VIP ekspozituri Komercijalne banke.
Katarina Kovačević, promo foto
Katarina Kovačević, promo foto

U finalnoj emisiji serijala Ja imam talenat, emitovanoj na programu RTS-a, u oštroj konkurenciji, nastupilo je deset finalista: Mihajlo Vlahović, Orkestar harmonika, Aleksandra i Nemanja, Gorica Šutić, Continuum Swing, Nataša Pavlović, Čudesmo, Hajnalka Buš, Nikola Radović i naravno - Katarina Kovačević.

Glavna nagrada od 100.000 evra, koju treću godinu za redom dodeljuje Komercijalna banka, po odluci publike pripala je upravo Katarini, dvadesetjednogodišnjoj studentkinji farmacije iz Negotina, koja je te večeri otpevala pesmu Zajdi, zajdi.

- Zahvaljujem se Komercijalnoj banci na njenoj podršci talentima, kao i produkcijskim kućama MBK i Adrenalin. Sada idem da potpišem ugovore za muzički materijal, tako da sam novac praktično već potrošila. Ja sam na početku ispunjenja svog sna, a to je muzička karijera - poručila je pobednica.

makonda-tracker