Kristina Bekvalac: Renesansa nežnih osećanja

0
Iako se nedavno spekulisalo kako se stiliskinja Kristina Bekvalac pomirila sa bivšim suprugom Ivom Martinovićem ispostavilo se da nije, ali je nova činjenica da i jedno i drugo o tome sve intezivnije razmiplja
Kristina Bekvalac, foto: Ivo Martinović, Story press
Kristina Bekvalac, foto: Ivo Martinović, Story press

Učesnica rijaliti šou programa Survivor, stiliskinja i odnedavno dizajnerka Kristina Bekvalac važi za intrigantnu ličnost s ovih prostora. Nekada je razlog za to bila činjenica što je rođena sestra pevačice Nataše Bekvalaca, ali odavno već nije tako. Njena životna priča je prilično uzbudljiva i privatno i poslovno. Kada je saopštila da želi da se oproba u kreatorskom poslu usledila je buica komentara kako pozitivnih tako i negativnim. Bez obzira na njih ona svoju ideju sprovodi u delo, tako da trenutno priprema svoju samostalnu modnu reviju. S druge strane i na polju privatnosti nikada se nije osvrtala na tuđa mišljenja. Kao veoma mlada upoznala je i zavolela producenta Ivu Martinovića.

Mnogi su pričali kako oni nisu jedno za drugo, ali oni su se zavoleli. Ubrzo potom Kristina je obelodanila da je trudna i bez ikakve pompe, na jednom vojvođanskom salašu, udala se za čoveka koji ju je fascinirao. Isto kao što se iznenada udala, tako se i iznenada razvela. Razlog za to je bila činjenica što se upustila u brak kao veoma mlada, a da o svemu nije dovoljno i dobro razmislila. Odluka je bila iznenadna I upućeni kažu prilično i nepromišljena. Ljubav i prijateljstvo između njih traje već šest godina. Uprkos tome što su različiti, oni su u svojoj srži isti. Zanimaju ih slične stvari i zbog toga se tako dobro i kapiraju. Bez obzira na brzopleti razvod oni su ostali u dobrim odnosima I jako su bliski. Ivo joj je velika podrška u svemu što radi, ali i jako predan roditelj i otac njihove ćerke Petre. Zbog svih njihovih karakteristika, upućeni kažu da Kristina razmišlja da se pomire, ali da ne želi da i ovaj put zbrza, već hoće da o svemu dobro promisli. Baš zbog toga i provode dosta vremena zajedno, ali je ono rezervisano, ili za druženje, ili za dete. Kakav god ishod da bude oni su prijatelji i imaju svoju ćerku koju iz milošte zovu Peca. Spekulisanja kako su njih dvoje obnovili emotivnu romansu još uvek nisu realna, ali šta će biti u budućnosti ostaje da se vidi. Rođena novosađanka koja trenutno živi u Beogradu sa setrom Natašom uvek je isticala da je Ivo najdivniji čovek koga poznaje. Inače, on je nekoliko puta profesionalno fotografisao Kristinu i Natašu, ali je nedavno režirao novi Natašin spot koji je snimila u Parizu i koji će za nedelju dana biti premijerno izveden. Inače, Nataša je u gradu svetlosti imala zakazan nastup, pa je došla na ideju da osim Kristine koja se u Pariz zaputila kako bi kupila materijale za ostatak modela iz nove kolekcije koju priprema, s njom krene I Ivo kako bi uradili neophodan video. Po svemu sudeći svi su se odlično proveli, a možda je baš boravak tamo naveo supružnike da bolje porazmisle o odluci koju ju nepromišljeno doneli i možda daju drugu šansu ljubav.

Moni Marković

 

makonda-tracker