Velika Story akcija za Dan žena!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Valentina

08-03-2013 17:01h
Желим да похвалим изузетну акцију, данас сам купила Стори уз књигу по избору И Бијелице о Лази Костићу и његовој љубави Ленки.
Приликом читања веома ме заинтересовао и интервју са Милорадом Чавићем, а како сте написали да постоји могућност да му упутимо питање учинила бих то овом приликом, наиме занима ме који би темпо пливања и који стил препоручио за најбоље ефекте у смислу скидања килограма. Некада сам се активно бавила пливањем, сада ми је пливање због повреде лумбалног дела кичме у несрећи, остала једина неагресивна варијанта а како се ближим педесетој, ту је и вишак од десет килограма који бих волела природно редукцијом исхране и пливањем да скинем, у неком разумном року. Информације о томе колико бих рецимо требала км да препливам и у ком времену да би се покренула разградња масти пливањем, добро би ми дошле. Наиме, девојка која тренира малу децу рекла ми је да процес разградње масти почиње тек после четрдесетог минута пливања али није умела да ми каже ни којим је то темпом нити којим стилом. Уверена сам да ће Милорад моћи да ми што конкретније одговори и на тај начин ми помогне. Пуно поздрава за нашег великог шампиона и за редакцију Сторија,
Валентина
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: