Rasel Krou je u vezi sa 23 godine mlađom koleginicom

0
Samanta Barks i Rasel Krou su se upoznali na setu filma Jadnici, na kome su razvili nešto više od samo prijateljskog odnosa
Rasel Krou, foto Guliver/Getty Images
Rasel Krou, foto Guliver/Getty Images

Lepa Samanta Barks, nekadašnja učesnica britanskog TV šoua I'd do Anything, za  vrlo kratak period proslavila se zbog odlične glume u filmu Jadnici. Svojim zavidnim vokalnim mogućnostima i impresivnom načinom prenošenja i najdubljih emocija, Samanta je uspela da u potpunosti oživi lik Eponine. Međutim, to nije jedini razlog zašto se ime Samante pojavljuje u medijima – priča se da je u vezi sa poznatim glumcem Raselom Krouom.

Nakon dodele Oskara, na after party-u viđeni su kako se zajedno kikoću, razmenjuju poglede i dodiruju se rukama. Da su se zbližili, potvrdio je i sam glumac na svom twitter profilu, na kome otkriva da provode dosta vremena zajedno: posećuju teretanu, idu na boks i džogiraju zajedno.

Ni Samanta ne sakriva činjenicu da provode dosta vremena zajedno.

- Uživam u Raselovom društvu i pošto nastupam sa Raselovim bendom, dosta vremena provodimo zajedno vežbajući na probama. Nastupali smo nekoliko puta u Nju Jorku i kad god imamo nešto slobodnog vremena, nađemo se i sviramo – rekla je Samanta i ubrzo potom objavila fotografiju sa zajedničkog treninga boksa.

makonda-tracker