Željko Samardžić: Objavio, pa pojeo ploču!

0
Na konferenciji za novinare povodom svog osmomartovskog koncerta u Kombank Areni, Željko Samardžić je novinarima poklonio neobičnu i originalnu ploču – singlicu na kojoj je objavljen njegov aktuelni singl Zaustavite januar, ali – od čokolade!
Željko Samardžić, foto: Story press
Željko Samardžić, foto: Story press

Kada je u jednom trenutku na konferenciji neko od novinara upitao zašto je na konferencijskom stolu postavljen gramofon, Samardžić je ustao, pustio ploču i nakon kratkog preslušavanja na opšte iznenadjenje svih, razlomio je u sitne komade i počeo da jede, rekavši samo: Evo zašto! Imam singlicu od čokolade!

Dok je većina prisutnih gledala u čudu kako Željko Samardžić gricka svoju singlicu, bilo je i onih koji su tražili da probaju. Pevač je vrlo rado podelio čokoladu sa svima. Svi su se složili da je ovo najukusniji singl na ovim prostorima.

Čokolada – ploča je jestiva a ujedno i svira. Ovo je prvi takav muzički slatki projekat, ali ne i poslednje iznenađenje, budući da je Samardžić obećao još lepih iznenađenja na predstojećem koncertu u Kombank Areni.

makonda-tracker