Maja Nikolić: Bivši verenici imaju šanse kod mene

4
Uoči sutrašnjeg nastupa na Beosongu, pevačica Maja Nikolić otkriva da intenzivno kontaktira sa bivšim verenicima Nemcem Janom i Grkom Atansiosom koji su na putu da ponovo osvoje njeno srce za razliku od bivših muževa Vuka i Mirka sa kojima se godinama sudi
Maja Nikolić, foto Story arhiva
Maja Nikolić, foto Story arhiva

Dok se užurbano priprema za pokušaj da trijumfuje na domaćem izboru za predstavnika na Evroviziji, pop pevačica Maja Nikolić (38) suočava se sa različitim životnim oklonostima koje joj diktiraju dnevni tempo. Ipak, ljubavni život je pomalo zapostavila, pa tako već duže vreme samuje, ali i na njenom emotivnom vidiku nedavno je, po svemu sudeći, postalo veoma uzbudljivo.

- U intenzivnom sam kontaktu sa bivšim verenikom, Nemcem Janom Štajnplicom. Viđamo se zbog posla i razmišljam da li da mu se vratim. Uvek sam volela ozbiljne i duge veze i zato mi treba vremena da prelomim. Nikada nisam bila ni sa kim samo nakratko. Još uvek se ne usuđujem tako lako da se vratim Janu jer je to bila jaka veza od četiri godine. Trenutno nas vezuju poslovni interesi i stalno se viđamo tako da nema potrebe da on bude uporan u nameri da me osvoji, budući da sve zavisi od mene. I dalje gajim simpatije prema njemu i bliski smo kado da smo rod. On želi da se preselim u Berlin, što meni nikako nije u planu – počinje svoju uzbudljivu ljubavnu sagu majka Novaka Šćepanovića (15) i Lazara Kandića (6), koja intenzivno kontaktira i sa doskorašnjim verenikom Grkom.

- Imala sam godinu dana verenika u Grčkoj. Zove se Atanasios Arapoglu. Od njega sam dobila poslovnu ponudu i trenutno mu pomažem da počne da radi za srpsko tržište. I sa njim sarađujem i ne znam da li ću se možda i sa njim pomiriti jer trenutno nemam vezu. Kada s nekim raskinem, ponašam se kao najbolji prijatelj: i dalje odlazim u njegovu kuću, i dalje volim njegovu decu, i dalje poštujem njegovu mamu i familiju. Pošto sam odmalena rasla razdvojeno od mame i tate, vrlo lako se vezujem za porodice svojih izabranika – kaže Maja koja je dva puta bila udata, nakon čega je dva puta bila i verena, ali njene romanse sa Grkom i Nemcem nisu ozvaničene pred oltarom.

- Meni status verenice ne znači ništa, ali mojim verenicima je značio kako bi bili sigurni da me imaju ili zbog nekih simboličnih poklona. Iako trenutno nisam sa Atanasiosom, Grčku i dalje obožavam i ako ikad budem zaradila neke pare, kupiću kuću u Mudanji, na Halkidikiju. Obožavam to mesto jer je kulturni centar pomenutog poluostrva. Volela bih da imam kućicu u kojoj bih živela sa sinovima na moru. To su moji planovi i oni se ne vezuju za muškarce jer sam sve u životu stekla i uradila sama, što svojim kontaktima, to i uz Božju pomoć. Osećam se jakom jer osećam prisustvo Gospoda u svojim odlukama. Živim u malom stanu od pedeset sedam kvadrata, kupljenom na kredit i nemam velikih ambicija. Srećna sam zahvaljujući malim stvarima – kaže Maja zbog čije kontradiktornosti u raznim izjavama mnogi smatraju da joj je potrebna pomoć psihijatra. Sumnja se i u njene poslovne kontakte kojima se hvali u medijima ali pevačica na sve ima spreman odgovor.

- Oni koji se bave mojim životom i pričaju da treba da idem kod psihijatra, neka dublje zagrebu u svoje duše i očiste prljavštinu, jer u njima ima mnogo crnog. Nema potrebe da objašnjavam da li iza mene stoji neko moćan. Svako ko me poznaje zna koliku mrežu prijatelja imam i zna da sma živela u inostranstvu. Posle svih ovih godina i svega što sam gradila, bilo bi smešno da se oslanjam na bilo kog muškarca i na bilo kakvu vrstu pomoći. Ovan sam u horoskopu i nisam tip žene koja prihvata pomoć. Nikada ne bih dozvolila da me neko finansira zarad popularnosti i uspeha. Da je tako, već bih imala privatnu firmu u Srbiji. Želim da korak po korak sve sama stvorim i zaradim. Radim na procenat, radim za platu, mučim se... Istovremeno i pevam i borim se za egzistenciju svojih sinova kojima želim da obezbedim adekvatno i skupo školovanje jer danas vredi ulagati samo u obrazovanje. Sarađujem sa svojim prijateljima koji mi pomažu da dovedem strane investitore u Srbiju ali to ne znači da su to moji momci – ističe Nikolićeva koja se godinama unazad sudi sa prvim mužem Mirkom Šćepanovićem oko alimentacije za njihovog sina Novaka (15).

- Već dve godine traje spor za alimentaciju i u međuvremenu sam pokrenula još jedan. Novak osamnaestog aprila puni šesnaest godina, a moj prvi muž do danas nijednu alimentaciju nije platio. Čim sam se razvela, još pre petnaest godina, dobila sam presudu u kojoj stoji da on mora da plaća alimentaciju i podneću i treću krivičnu prijavu protiv njega. Naravno da imam finansijskih poteškoća da odgajam sinove. Radim za platu, plaćam stan na kredit, ali sam borac i želim da pošteno zarađujem svoj novac i tako obezbedim sebi mir kako bih mogla da se zabavljam s kim god želim – kaže Maja koja i sa drugim muže vodi sudski spor oko starteljstva nad njihovim sinom Lazarom (6).

- Još nije doneseta odluka, suđenje još traje i ako treba boriću se za sve do Međunarodnog suda pravde u Strazburu – kaže pevačica čiji drugi suprug Vuk Kandić je nedavno dobio ćerku sa drugom ženom.

- Lepo je da Laza s mamine strane ima brata Novaka, a sa tatine sestru Petru, jer mu je to najveće blago u životu -zaključuje poznata Nišlijka koja će nastupiti na festivalu Beosong sa pesmom Blagoslov.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker