Džoš Damel: Koristiću svoje životno iskustvo u vaspitanju deteta

0
Glumac Džoš Damel koji je nedavno objavio da će se krajem leta prvi put oprobati u ulozi oca, izjavio je da će se u vaspitanju svog deta voditi primerom svojih roditelja ali i sopstvenim životnim iskustvom.
Džoš Damel  i Fergi, foto: Bang media
Džoš Damel i Fergi, foto: Bang media

Četrdesetogodišnji glumac i njegova supruga, pevačica Stejsi Ferguson, poznatija pod nadimkom Fergi, krajem leta prvi put će se oprobati u ulozi roditelja, a Damel navodi da će se u vaspitanju deteta truditi da na njega prenese svoje životno iskustvo.

- Lakše je reći nego uraditi, ali trudiću se da izgradim dobru osobu. Nisam dvadesetčetvorogodišnjak, imam neko životno iskustvo koje ću se truditi da prenesem na svoje dete. Sada imam više strpljenja i mudriji sam nego ranije. Moja majka je bila vaspitačica, otac slobodnijeg duha, a ja se nadam da ću biti negde između – rekao je Džoš.

Glumac otkriva i da je bio jako iznenađen kada mu je supruga saopštila da je u drugom stanju.

- Ova stvar je upravo postala realna – to su bile prve reči moje supruge kada je saznala da je trudna – kroz smeh otkriva Damel, koji priznaje da sa svojim detetom već sada ostvaruje komunikaciju.

- Već imam ozbiljnu konverzaciju sa mojim detetom. Doduše, nisam siguran da me može čuti, ali dosta pričam sa njim - rekao je glumac i dodao da su on i njegova supruga podigli njihovu vezu na potpuno novi nivo, te da ona u trudničkim danima izgleda predivno.

Zvezda filma Safe Haven, koji će se sredinom aprila pojaviti u domaćim bioskopima i njegova supruga Fergi upoznali su se na snimanju popularne serije Las Vegas. Ubrzo nakon toga započeli su romansu, a 2010. godine stupili i u brak.

 

T.R.

makonda-tracker