Anastazija ponovo boluje od raka dojke

1
Slavna pevačica prvi put je dobila rak 2003. godine, a nakon operacija i terapija zračenjem mislila je da ga se rešila zauvek. Žao joj je što će razočarati verne obožavatelje i otkazati turneju, ali kako kaže, nema izbora
Anastazija, foto: Bang media
Anastazija, foto: Bang media

Nakon što je Lejdi Gaga otkazala svoju turneju jer je morala na operaciju kuka, još jedna pevačica je morala da otkaže svoje nastupe. Naime, pevačica Anastazija je otkazala svoju evropsku turneju It's A Man's World jer joj je ponovo dijagnostikovan rak dojke, piše britanski Mirror.

Četrdesetčetvorogodišnjoj pevačici je ovo već drugi put da se bori sa ovom zloćudnom bolešću.

- Užasno mi je žao što moram da razočaram svoje verne obožavatelje koji su kupili karte za moje koncerte. Znam da su se radovali dolasku i zabavi, ali ipak to sad nije moguće - rekla je pevačica.

Anastazija će i dalje raditi na svojoj muzici, pisati pesme i snimati, ali u značajno sporijem tempu. Neće se predati jer je borac i ima porodicu i prijatelje koji će joj biti snažan oslonac u borbi sa rakom.

Pevačica je trebalo da započne turneju 6. aprila koncertom u Londonu. Novac za kupljene karte obožavateljima će biti refundiran.

makonda-tracker