Met Dejmon i Lusijana Baroso obnavljaju venčane zavete

0
Poznati holivudski par odlučio je da za proslavu osam godina braka obnovi venčane zavete na romantičnoj destinaciji. Pošto je njihovo prvo venčanje bilo skromno i organizovano samo u krugu porodice, Met i Lusijana su odlučili da ovaj put naprave raskošniju cer
Met Dejmon i Lusijana Baroso, foto Guliver/Getty Images
Met Dejmon i Lusijana Baroso, foto Guliver/Getty Images

Met Dejmon i Lusijana Baroso odlučili su da proslave osam godina braka obnavljanjem svojih venčanih zaveta na nekoj romantičnoj destinaciji. Pošto nisu nikada imali veliku proslavu venčanja, par koji ima čak četiri ćerke odlučio je da ovaj put napravi pravu proslavu kojoj će ovaj put prisustvovati i njihovi prijatelji.

- Oni su imali vrlo skromno venčanje u Menhetnu, pa sada žele da naprave nešto malo veće - rekao je izvor za New Your Post.

Met je otkrio da želi da bude više romantičan, jer kako sam i priznaje, nije baš tip koji iznenađuje svoju ženu povremenim znacima pažnje.

- Krivo mi je što nisam bolji prema mojoj ženi, pošto ona zaslužuje nekoga ko će je obradovati poklonom, cvećem ili prosto nekom prelepom idejom. Nikada nisam bio dobar u tome, dok ona, sa druge strane, jeste. To dodatno doprinosi da se osećam loše- rekao je poznati glumac.

Iako se zna da će venčenje biti početkom proleća, poznati par u strogoj tajnosti čuva detalje svadbe, pa tako čak ni njihovi najbliži prijatelji nisu obavešteni o tačnoj destinaciji održavanja proslave.

makonda-tracker