Severina Vučković i Milan Popović: Porodica na okupu

0
Uprkos pričama kako je sve bliža obnavljanju veze sa bivšim partnerom Milanom Popovićem, pevačica Severina Vučković ne krije da sa njim i njihovim sinom provodi dosta vremena, ali za sada samo zbog svog mališana
Severina Vučković i Milan Popović, Foto: Sonja Dvornik, Boris Strižak
Severina Vučković i Milan Popović, Foto: Sonja Dvornik, Boris Strižak

Iako svoju vezu nisu službeno obnovili, biznismen Milan Popović (47) dosta vremena provodi na relaciji Hrvatska - Srbija. Srpski preduzetnik prošli vikend ponovno je proveo u Zagrebu gde se tri dana družio sa nekadašnjom izabranicom Severinom Vučković (40) i njihovim sinom Aleksandrom. Kralj bakra, kako ga nazivaju, u Severinin zagrebački dom stigao je prošlog petka oko 15 časova, a popularna pevačica u to vreme bila je kod kuće i dočekala svog bivšeg verenika. Ipak, samo sat kasnije po nju je došao menadžer Tomislav Petrović sa kojim se zaputila u Minhen gde je zanosna umetnica iste večeri održala koncert.

Odevena u crnu kožnu haljinu sa prozirnim detaljima od čipke, koju je dizajnirala Martina Felja, oduševila je publiku u klubu u kojem su sva mesta bila rasprodata, pokazujući pri tom svoju zavidnu figuru. Iako nije prošlo ni godinu dana otkako je rodila sina, Severina je uspela povrati svoju staru liniju na kojoj bi joj pozavidele i mnoge dvadesetogodišnjakinje, a sve to zahvaljujući napornim treninzima.

 

- Malo mi je kondicija loša, tako da na tome s trenerom radim najviše, ali vežbam redovno. Kada imaš 20 godina, onda je to stvar kondicije, s 40 godina gravitacija uzima svoje. Aleksandar je zaslužen za ruke i leđa, uvek ga nosim dok vežbam taj deo, a to njega strašno raduje - rekla je nedavno.

 

A dok je ona izvršavala svoje poslovne obaveze i u minhenskom VIP klubu promovisala novi studijski album Dobrodošao u klub, na Aleksandra je pazio njegov otac koji ipak nije prespavao u stanu na zagrebačkom Bijeniku. S malenim naslednikom proveo je poslepodne i veče, a oko 23 časa napustio je dom majke svog deteta koje je navodno nastavila da čuva dadilja. Ipak, samo nakratko... Vratio se u subotu ujutro oko 11, ali je stan napuštao dva puta: najpre kako bi svom sinu kupio kozje mleko i ostale potrebne namirnice, a u drugom navratu iz taksija je izašao sa kesom u kojoj se nalazio kineski čaj i knjiga o vaspitanju dece. Kupovinu je obavio pre nego što se Severina vratila iz Nemačke koja je u stan stigla sat vremena nakon njega. Bivši partneri tada su još jednom pokazali kako su prevladali sve nesuglasice, pa su poslepodne svi zajedno proveli u Severininom luksuznom stanu u kojem je Milan, prvi put nakon njihovog raskida prošlog leta, ovoga puta navodno i prenoćio.

 

Tada je za hrvatsko izdanje magazina Story izjavio kako je Aleksandar njegovo dete i da će uvek brinuti o njemu i pomagati mu, a isto važi i za majku njegovog sina. Toga se ovaj biznismen očigledno i drži, pa u poslednje vreme nastoji da provodi što više vremena sa svojim mališanom koji će 20. februara napuniti godinu dana. Ipak, još nije poznato gde će se održati rođendansko slavlje za malenog Aleksandra koji je nedavno napravio i svoje prve korake.

 

- Aleksandar je juče prohodao i plakala sam - ponosno je izjavila Severina prošle nedelje u MaPet showu na Tportalu.

 

Iako je propustio taj ključni trenutak u sinovljevom životu, Milan je prošle nedelje uspeo da nadoknadi propušteno vreme. Nakon divnog vikenda koji je proveo sa svojim najmilijima, u nedjelju oko 15 časova poleteo je za Beograd, ali kako je do Aleksandrovog rođendana ostalo nešto više od nedelju dana, uskoro će opet biti svi na okupu. 

 

 

Nikolina Kunić

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker