Lejton Mester i Adam Brodi: Skrivene strasti

0
Glumica Lejton Mester podlegla je udvaranju svog kolege Adama Brodija koji je dugo pokušavao da je osvoji, a odlučni da očuvaju svoju vezu od medija, partneri su rešili da se vole u tajnosti
Lejton Mester i Adam Brodi Foto: Guliver
Lejton Mester i Adam Brodi Foto: Guliver

Ako je verovati američkim tabloidima, zvezda hit serije Tračara Lejton Mester (26) konačno je pronašla sreću u ljubavi. Naime, glumac serije Okrug oranž Adam Brodi (33) fotografisan je kako 6. februara pokušava neupadljivo da napusti njen dom u Los Anđelesu, a kada je uvideo da je opažen, veoma ga je iznerviralo saznanje da je njegova nova ljubavna romansa otkrivena. Glavni akteri emotivne priče još ne žele ni da potvrde, ali ni da demantuju navode američkih tabloida i za sada u svojoj vezi uživaju daleko od javnosti. Nakon što je bila u žiži interesovanja zbog porodičnog skandala, Lejton je sada po drugi put u centru medijske pažnje, ali iz mnogo lepšeg razloga nego 2011. godine kada je glumičina majka Konstans Mester tvrdila da ju je ćerka pretukla i zbog toga je tužila i tražila odštetu. Tada je tvrdila da ju je Lejton napala flašom i bila nasilna.

- To se desilo u dva sata posle ponoći, 11. decembra 2010. godine. Lejton je izgledala kao da je luda, bacila me je na pod i udarala flašom. Jedva sam uspela da pobegnem – tvrdila je gospođa Mester koja je bila nezadovoljna ćerkinim ponašanjem jer joj je, kako kaže, uskraćivala obećanu novčanu pomoć. Njih dve su se dogovorile da će joj glumica davati mesečni džeparac od 11.000 dolara do kraja života, ali uplate su bile znatno manje. Zanimljivo je još da je Konstans rodila Lejton dok je bila u zatvoru zbog krijumčarenja marihuane. Devojčica je rasla sa bakom, a kada je njena mama odslužila kaznu, pridružila se porodici. Sa jedanaest godina, posle razvoda roditelja, Lejton i Konstans preselile su se u Njujork, gde je junakinja Tračare vrlo brzo počela da dobija poslove kao model u reklamama, a potpisala je i ugovor sa manekenskom agencijom. Naknadno je usledila uloga bogatašice i popularnost širom planete koja joj je pružila sigurnost i dugo željeni mir. Ali, ono o čemu glumica nikada nije želela da govori, za razliku od svih kolega iz serije, jeste njen privatni život. Zbog toga joj je susret sa tabloidnim natpisima u vezi s novom ljubavnom vezom u potpunosti uzdrmao svet. Kako tvrde glumičini prijatelji, Lejton ističe da su joj mediji pišući o njoj i njenom novom dečku napravili pakao od života. Oni malo upućeniji naglašavaju da je ona konačno podlegla čarima svog kolege koji joj se godinama udvarao i obasipao je pažnjom. I dok je on od početka bio otvoren u želji da njih dvoje postanu više od prijatelja, glumica je tek nedavno dopustila da njene emocije nadvladaju razum. Popularni glumac, inače omiljen među tinejdžerkama koje pasionirano gledaju seriju Okrug oranž, do sada nije bio predmet trač rubrika zbog svog privatnog života, te se i on sada prvi put susreće sa konstantnim proveravanjem od strane medija. Mada posve neiskusni, Lejton i Adam su, po rečima svojih prijatelja, odlučni da sačuvaju svoj odnos, a da li će u tome uspeti, ostaje da se vidi u narednom periodu.

Ksenija Konić

 

makonda-tracker