Blejk Filder Sivil: Voleo bih da nikada nisam dozvolio Ejmi da proba heroin

0
Bivši suprug pokojne Ejmi Vajnhaus priznaje da se kaje što je poznatu pevačicu uveo u svet droge
Blejk Filder Sivil, foto: BANG
Blejk Filder Sivil, foto: BANG

Poznati zavisnik od psihoaktivnih supstanci priznao je da je odgovoran za Ejmino korišćenje heroina. On takođe veruje da je on kriv što je Ejmi uopšte probala ovu opasnu drogu.

- Bilo smo u hotelu u istočnom delu Londona, i mislim da sam kod sebe imao heroin u vrednosti od deset funti. Heroin je postao tradicija nakon povratka iz nekog noćnog kluba. Ejmi me je gledala dok sam se pripremao da ga ugrejem na foliji, i pitala me je da li ona može da proba. Mislim da sam u tom trenutku nisam pružio nikakav otpor, već sam joj dao da proba. - rekao je muzičar u emisiji The Jeremy Kyle Show.

Prema njegovim tvrdnajama, Ejmi je zakoračila u svet droge još 2007., dva meseca pre njihovog venčanja. Ujedno, muzičar tvrdi da se ona nije odmah navukla na heroin. Nikada ga nije ubrizgavala u sebe, već je samo udisala njegova opasna isparenja koja nastaju prilikom zagrevanja.

 - Veoma mi je žao što sam je uvukao u sve to. Kada je ona preminula, izgubio sam najboljeg prijatelja, a njenoj porodici sam naneo večni bol - dodao je Blejk koji se i sam oslobodio zavisnosti nakon različitih terapija.

Zorana Stanković

makonda-tracker