Kim Kardašian i Kanije Vest pozirali nagi za naslovnicu

0
Rijaliti zvezda i njen reper odlučili su da poziraju za naslovnicu francuskog časopisa L'Officiel Homme. U zanosnom momentu, trudna i gola Kim grli oca svog deteta Kanije Vesta.

Iako je tvrdila da svoju vezu neće izlagati očima javnosti, Kim je ipak odlučila da demonstrira još jednom svoju ljubav slikajući se za časopis L'Officiel Homme. Fotograf Nik Najt je slikao ovaj par u zanosnom zagrljaju: Kim grli svog dragog u provaktivnoj pozi, sa zatvorenim očima i polu otvorenim ustima, dok je on strasno grli.

Ona je izjavila da se njeno dete neće pojavljivati u rijaliti šou Keeping Up With The Kardashians, pa su krenule glasine da će ga možda i ona napustiti. Međutim, to je demantovala.

- Kao što mnogi znaju, mi smo vrlo ponosni na show i sve ostajemo u njemu barem do desete sezone! Šou čini veliki deo mog života i ja uživam u njemu u svakom trenutku - kratko je izjavila Kim.

Ona je takođe navela da ju je Kanije naučio dosta o poštovanju privatnosti.

- Spremna sam da budem manje otvorena oko nekih stvari, kao što je u pitanju moja veza .Otkako sam sa njim, mnogo sam naučila o privatnosti i znam sigurno šta je moj prioritet – izjavila je Kim.

makonda-tracker