Dženifer Lorens zaslužila i Oskara za najduhovitiji intervju

0
Na pres konferenciji za novinare Dženifer Lorens je prosto blistala zbog svoje prirodnosti, smisla za humor i spontanosti. Na pitanja je odgovarala iskreno i duhovito, što je izazvalo oduševljenje među novinarima.
Dženifer Lorens, foto Guliver/Getty Images
Dženifer Lorens, foto Guliver/Getty Images

Na konferenciji za novinare, posle dodele prestižne nagrade Oskar, Dženifer Lorens je vidno raspoloženo odgovorala na pitanja novinara. Svojom prirodnošću mamila je osmehe mnogih novinara, a nije sakrila ni da je posle uručenja Oskara popila čašicu žestokog pića da bi se opustila.

Konferencija je počela nabrajanjem brojeva, koji su služili za određivanje rasporeda postavljanja pitanja, te se Dženifer na samom startu uplašila da će već tako brzo izgubiti svoj prvi Oskar.

- Nije ovo valjda aukcija? Plašim se da ćete mi ga (Oskar) već uzeti- našalila se Dženifer.

Prvo pitanje koje je bilo upućeno Dženifer je naravno o njenom padu pri dodeli Oskara. Međutim, ona se vrlo lako snašla i  šaljivo doskočila novinarki tvrdeći da je pad bio nameran, kao što je pretpostavila da će mnogi mediji preneti. Na pitanja šta se desilo i šta joj je prvo prošlo kroz glavu kada se spotakla, Dženifer je nastavila u istom stilu.

- Da li je pad bio nameran? Pa naravno! – rekla je Dženifer dok su se salom za pres konferenciju orio smeh.

– Pa kako to mislite šta se desilo?  Pogledajte samo moju haljinu! Pokušala sam da se popnem na binu u ovoj haljini, to se desilo! A prva stvar koja mi je prošla kroz glavu je jedna ... ružna reč, koju ne smem da kažem. Počinje na J!-

Novinari su joj pohvalili i haljinu i izgled, dok je ona pogledom pokušavala da pronađe osobu koja joj je postavlja direktno pitanje.

- Kakao sam se doterala? Probudila sam se, probala haljinu i ona mi je hvala bogu dobro stajala! Istuširala sam se i...ne znam šta sam... to je ono što sam radila... onda sam otišla na frizuru i šminku... i onda sam došla na dodelu Oskara! - objašnjavala je Dženifer, a pratio ju je opet glasan smeh novinara.

Simpatičnu Dženifer ponelo je uzbuđenje, pa je, kako i sama priznaje, popila jednu čašicu žestokog pića, te je delovala tako spontano, prirodno i opušteno.

Na pitanje da li je spremna da se nosi sa toliko uspeha ovako mlada i da li smatra da je ovo možda previše rano da upliva u te vode, Dženifer se zbunila i rekla da nije o tome do sada razmišljala, ali kad se to postavi tako...

- Mislim da je dobra stvar što sam ušla ovako mlada, mada, ko zna, videćemo... Ali, sad kad ste postavili to pitanje, sad sam baš zabrinuta! - duhovito je odgovorila Dženifer na kraju.

Pogledajte video:

makonda-tracker