Pink bi mogla da zameni Britni Spirs u emisiji X faktor

0
Nakon odlaska pevačice Brini Spirs, posle samo jedne sezone, producenti reality show-a The X Factor, razmatraju da ulogu jednog od žirija dodele pevačici hita Try – Pink
Pink, foto Bang Media
Pink, foto Bang Media

Pridruživanje žiriju, bio bi za pevačicu okret za 180 stepeni, imajući u vidu njene prethodne komentare u kojima tvrdi da je odbila ponude svih velikih reality takmičarskih programa, uključujući i The X Factror, The Voice i American Idol.

Pink je priznala da je zabrinuta zbog činjenice da bi je gledaoci verovatno zasuli negativnim komentarima, ako bi bila brutalno iskrena. Ona kaže da je Sajmon Kovel jedini član žirija, koji je uspeo da i pored svoje iskrenosti i često oštrih komentara, pridobije simpatije publike.

- Ponuđeno mi je da budem član žirija u emisijama The Voice u Australiji, American Idol, kao i u emsiji The X Factor. Odbila sam baš zbog toga što vam takva vrsta emisije ne dozvoljava da budete iskreni i kažete ono što zaista mislite. Ljudi će vas prosto mrzeti, ako ste iskreni. Sajmon Kovel je jedina osoba, kojoj polazi za rukom da bude iskren, a opet da se dopadne ljudima. To je verovatno zato što ima britanski akcenat, a i zato što je muškarac. Ja ne želim da povredim ničija osećanja.

Sajmon, koji je i izvršni producent emisije, pored zamene za Britni, traži zamenu i za L.A.Reid-a, koji je takođe napustio ovaj show na kraju njene druge sezone. Postoje glasine da će se Demi Lovato vratiti u žiri, kao i da će se Mario Lopez vratiti na poziciju voditelja. Pored toga, prenosi Daily Star, Mariova koleginica i voditeljka, Kloi Kardašijan je otpuštena.

makonda-tracker