Završen Arena No 1 Sport fest: Sport i humanost na delu

0
U toku šest dana trajanja humanitarno-sportskog festivala Arena No 1 Sport fest, od 19. do 24. februara 2013. godine, a demonstraciji sportova, pored posetilaca šoping-mola Delta City, priključile su se i poznate ličnosti: Marina Kotevski, Dr Feelgood, Ivan Ze
Marina Kotevski
Marina Kotevski

Kroz šoping-mol Delta City prodefilovalo je preko 450 sportista, predstavljeno je 26 sportskih disciplina i prikupljana je pomoć za nastavak lečenja male Anđele Jovanović, kao i svakodnevne potrepštine za Prihvatilište za decu i omladinu.

Manifestacija je svečano završena, u nedelju 24. februara 2013. godine, uručenjem prikupljenih sredstava majci devojčice Anđele Jovanović i predajom stvari za Prihvatilište za decu i omladinu.

U toku trajanja manifestacije publici su predstavljene različite sportske i plesne discipline, kao što su: okinava karate, kapoeira, zumba, balet, kik boks, rukomet, streličarstvo i druge, a za najmlađe posetioce tu su bili klovnovi, mađioničari i brojne animacije.

 

Arena No 1 Sport fest se održava dva puta godišnje i okuplja brojna sportska udruženja i poznate ličnosti koji predstavljaju različite sportske discipline i koncept zdravog načina života posetiocima šoping-mola Delta City. Peti „Arena No 1 Sport fest“ održaće se na jesen 2013. godine, na istom mestu, u šoping-molu Delta City.

makonda-tracker