Nagrađene Frajle snimile spot

0
Novosadski damski kvartet The Frajle nagrađene su Zlatnom bubamarom u Skoplju u kategoriji Balkanska grupa godine na nedavno održanoj dodeli nagrada popularnosti za sve muzičare iz Makedonije i regiona. Tom prilikom, pored velikog i sad već zvanično balkanskog

Frajle su nedavno u Zagrebu završile i snimanje spota za hit pesmu Fina, koji će, baš kao i ceo prvi album i predstojeći osmomartovski koncert u Beogradu, biti u duhu putovanja. Za lokaciju odabrana je stara železnička stanica izvan grada, a spot je dekorisan u stilu 30-ih godina prošlog veka, uz, kako dodaju autori, mistiku nemačkog eskpresionizma sa unikatnim rekvizitima od kojih neki datiraju iz 19. veka. Režiju spota potpisuje Filip Filković Philatz poznat po saradnji sa Damirom Urbanom, Hladnim pivom ili Edom Maajkom, dok je celokupna art direkcija poverena Zdenku Bašiću čije ime se veže uz spektakularne Džibonijeve spotove.

Četiri vokala Marija, Nataša, Jelena i Nevena, poznate po svojim pažljivo pripremljenim nastupima sa atraktivnim kostimima, održaće veliki tematski koncert 8. marta u Sava centru u duhu svog studijskog prvenca Naš prvi album sa putovanja. Ulaznice po cenama 1900, 1700, 1500 i 1300 dinara već su u prodaji na blagajni Sava centra i putem prodajne mreže Eventima i Tiketlajna.

 

 

makonda-tracker