Kejti Prajs čeka bebu sa striperom

0
Nekadašnja manekanka, koja već ima troje dece iz prethodnih veza, očekuje četvrto dete sa trećim suprugom Kieranom Hajlerom
Keti Prajs i Kieran Hajler, foto Bang Media
Keti Prajs i Kieran Hajler, foto Bang Media

Par se venčao pre pet nedelja, a Kejti je priznala da je trudnoća iznenadila.

- Bila sam šokirana, ali smo sada na sedmom nebu. Lagala bih kada bih rekla da nisam bila nervozna, pošto sam iskusila mnogo razočarenja u prošlosti – rekla je Kejti za britanski Sun.

Tridesetčetvorogodišnja Kejti i devet godina mlađi striper Kieran venčali su se na Bahamima posle samo dva meseca zabavljanja, a ona je rekla da je se ne tiče šta ljudi misle o tome.

- Znam da će moja udaja za Kierana biti kritikovana i da će se raspredati priče o meni i mom postupku. Prihvatiću kritiku i braniću se samo ako bude neophodno. Kao i uvek, moraću da objašnjavam svoj izbor, iako ne razumem zašto je to tako. Ovo mi je tek treći brak. Džoan Kolins se udavala pet puta, Liz Tejlor osam, a Za Za Gabor devet, pa se niko ne isčuđava zbog toga – kaže Kejti, koja već ima troje dece – desetogodišnjeg sina Harvija iz veze sa Dvajtom Jorkom, i sedmogodišnjeg Džuniora i petogodišnju Princezu Tiami sa prvim mužem Piterom Andreom.

 

makonda-tracker