Majkl Medsen stigao u Beograd

0
Holivudski glumac sleteo je na aerodrom Nikola Tesla i odmah se iznervirao, pošto mu je u putu izgubljen prtljag
Majkl Medsen
Majkl Medsen

Majkl Medsen u Beograd je došao kao specijalni gost magazina Story i FEST-a, a sutra uveče prisustvovaće partiju koja će se održati u hotelu Metropol povodom otvaranja festivala.

Na aerodromu Nikola Tesla glumca je sačekala ekipa magazina Story, koji je zajedno sa FEST-om i Američkom ambasadom u Beogradu organizovao njegov dolazak u Beograd.

- Drago mi je što sam ponovo u Beogradu, što ću biti gost ovogodišnjeg Festa i nadam se da će se publici dopasti naš novi film. Umoran sam od puta i jedva čekam da stignem do hotela, neophodni su mi masaža i bazen – rekao je za Story Majkl Medsen, koji je u Beograd stigao zajedno sa kolegom Imanom Krosonom, s kojim igra u ostvarenju Pored puta, čija će premijera biti 23.2. u 20 časova u Domu omladine.

 

Medsen je snimio niz filmova, od kultnih do velikih blokbastera. Ipak, najpoznatiji je po ulogama nemilosrdnog, kod nas obično opisivanog, žestokog momka u žanrovski sličnim filmovima kao što su: mister Blond u filmu Ulični psi Kventina Tarantina, ali i kao glava mafijaške porodice u filmu Doni Brasko, zatim okrutni pripadnik specijalnih operativnih jedinica u filmu Vrsta, kao i smrtonosni Sajvajnder u Tarantinovom Kill Bill 2.

U Beograd Medsen dolazi s ulogom u filmu Pored puta (Along the roadside) reditelja Zorana i producenta Vladimira Lisinca. Braća Lisinac, Kruševljani inače, takođe će se pokloniti publici FEST-a. U filmu igra i Lazar Ristovski, naravno Srbina, koji je otišao u Ameriku da ostvari isto što ovim filmom braća Lisinac i jesu: američki san.

Ovogodišnji FEST obeležiće izuzetno bogat program koga karakterišu najveća svetska rediteljska i glumačka imena i trenutno najaktuelniji naslovi. O izuzetnom programu govori, pored filmova koji su se već potvrdili nagradama na festivalima prošle godine i nekoliko ostvarenja koji su ozbiljni kandidati u trci za ovogodišnjeg Oskara.

makonda-tracker