Mari Mari: Novo biće je Božji dar

0
Pevačica Mari Mari 29. decembra postala je po drugi put mama i na svet donela ćerkicu Lenu, čiji su izlazak iz porodilišta nestrpljivo čekali njen muž Uroš Marković i starija naslednica Una
Mari Mari, Foto: Vladimir Šporčić
Mari Mari, Foto: Vladimir Šporčić

Dvadeset devetog januara pop pevačica Marija Marić – Marković (34), poznatija pod nadimkom Mari Mari, po drugi put je postala mama. Tog jutra u osam časova i četrdeset minuta carskim rezom na svet je došla devojčica koja je dobila ime Lena, teška tri kilograma i sto pedeset grama i dugačka pedeset centimetara. Budući da je porođaj protekao u najboljem redu i da su se mama i beba posle operacije osećale dobro, nakon pet dana napustile su porodilište.

- Porođaj je protekao odlično, a sjajni doktor Dejan Dimitrijević i anesteziolog Miki Paštar učinili su da sve bude pod kontrolom, bezbolno, uz puno viceva i pozitivnog duha koji je ulepšao Lenin dolazak na svet – kaže pevačica čija je starija ćerka Una (3), dok je ona sa drugim detetom boravila u GAK Narodni front, vreme provodila kod bake i deke. Njen suprug, muzički producent Uroš Marković (34), s nestrpljenjem je iščekivao da drugi put postane tata, pa je, čim mu je to dozvoljeno, dotrčao u bolnicu kako bi video svoju voljenu i njihovu drugu prinovu.

- Osećam se divno, a kako bi i moglo da bude drugačije nakon što sam na svet donela novo biće i život koji je zaista Božji dar. Brzo se oporavljam, baš kao i posle prvog porođaja, i na sve uvek gledam iz najpozitivnijeg ugla. Sve polazi iz srca, a ne iz glave, kako kažu. Srce uvek kaže više onom ko želi i zna da ga sluša – srećna je Mari koja s osmehom na licu ističe da je njena starija naslednica nestrpljivo čekala da mama dođe kući sa njenom sestricom.

- Una je veoma svesno i pametno stvorenjce, međutim, prihvatanje novih i velikih stvari u životu nije uvek lako i donosi proces koji traje duže nego što to mislimo. Po dolasku kući, u želji da joj olakšamo prihvatanje sestre, predali smo joj poklon koji joj je namenila Lena i ona se veoma obradovala. Međutim, noću je počela da piški u krevet, iako je odavno odbacila pelene, a to su reakcije koje ne bi trebalo zanemariti. Nedostatak mame na nekoliko dana je tišti, mada to ne izgovara – priča Mari.

 

Ksenija Konić

 

makonda-tracker