Sergej Ćetković: Svaki dan slavim ljubav

0
Kantautor Sergej Ćetković otkriva na koji način će supruzi i ćerkicama nadoknaditi vreme koje ne provodi sa njima zbog priprema za veliki solistički koncert
Sergej Ćetković. Foto: Story press
Sergej Ćetković. Foto: Story press

Sve komplimente koje godinama unazad dobija na račun svojih romantičnih stihova, jedan od najuspešnijih domaćih kantautora Sergej Ćetković (36), objedinio je u veliki motiv zbog kojeg je na Dan zaljubljenih 14. februara održao svoj solistički koncert u beogradskoj  Kombank areni. Ovaj datum možda i nije njegov slučajan izbor za susret s publikom jer je više od deset godina, koliko je srećan u braku sa suprugom Kristinom (35), od ljubavi satkan i njegov privatni život. Pevaču su ipak izvor najveće sreće usvojene ćerkice Lola (2,5) i sedmomesečna Mila, i već koji plan da im nakon koncerta ponovo posećuje sve svoje slobodno vreme.

- Nažalost, zbog svakodnevnih priprema za koncert trenutno imam najmanje vremena za porodicu. Moja supruga je puna razumevanja za moja odsustva i svesna je toga koliki sam perfekcionista. Najteže je biti roditelj, odvojiti dovoljno vremena za decu i ispratiti njihovo odrastanje, ali uz dobru organizaciju sve je moguće. Ipak, potrudiću se da im svoje trenutno odsustvo nadomestim već u prvim danima nakon koncerta. Planiram da zajedno otputujemo na odmor. Još ne znam gde, ali jedno je sigurno - na tom mestu neće biti dozvoljena upotreba mobilnih telefona - otkriva kroz osmeh poznati pevač, koji se trudi da bude što pravičniji kada je reč o vaspitavanju njegovih ćerkica.

- Kućno vaspitanje glavna je osnova budućih ispravnih koraka u životu. Svoje devojčice obožavam i istrajan sam u tome da budem brižan i pravičan. Od trenutka kada su u moj život došla deca sve se promenilo i sva pažnja usmerena je na njih. A neke stvari za koje sam mislio da su bitne, postale su smešne i beznačajne - govori Sergej, koji važi i za nepopravljivog romantika, što ne krije, već to kroz osmeh ističe.

- Svakog dana obeležavam Dan zaljubljenih i trudim se da to prenesem i na ljude iz svog okruženja. Nadam se kako ću uspeti da i svojoj publici poručim kako svaki dan treba da slave ljubav - zaključuje Sergej.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker