Saša Kovačević: Mlad sam za ženidbu

3
Pop pevač Saša Kovačević prepričava detalje odmora koji je u Dominikanskoj Republici proveo u društvu svoje devojke Jovane Jocić ističući kako njih dvoje uživaju u skladnoj vezi ne opterećujući se planovima za budućnost
Saša Kovačević, Foto: Privatna arhiva
Saša Kovačević, Foto: Privatna arhiva

Pre osam meseci pop pevač Saša Kovačević (27) otpočeo je vezu sa studentkinjom Jovanom Jocić (19). Svojom lepotom ona je prošle godine krasila i pojedine kadrove u spotu za njegovu pesmu Lapsus, a sada je ulepšala romantične scene na fotografijama sa karipskog odmora na kojem su zajedno boravili tokom drugog dela januara i početkom februara.

- Moj brat Rade i njegova devojka Milica Todorović bili su na Kubi pre dve godine pa smo Jovana i ja imali plan da se odmaramo u toj zemlji. Međutim, zbog lošeg vremena na Kubi, naša mala ekspedicija zaputila se južnije, u Dominikansku Republiku, tačnije u Punta Kanu, gde smo i odseli. Za razliku od odmora na Tajlandu gde sam slobodnog emotivnog statusa boravio pre godinu dana i gde nije preporučljivo ići sa devojkom, u Dominikani smo uživali u prelepom romantičnom ambijentu. Dok je na Tajlandu akcenat na noćnom životu, provodu, bludu i nemoralu, u Punta Kani su znatno mirnije prilike koje mi veoma odgovaraju. Odabrao sam romantični ambijent jer sam u proteklom periodu mnogo radio i zaista mi je bilo potrebno da napunim baterije. Po ceo dan smo se izležavali na plaži, odmarali i uživali – kaže Saša koji odlazak u Dominikanu nije iskoristio da bi zaprosio svoju dragu.

- Nisam se verio, oženio i još ne planiram ništa na tom planu. Smatram da sam još mlad pa mogu i bez toga da se adekvatno posvetim svojoj izabranici – ističe popularni pevač kojem je izuzetno prijalo vreme koje je proveo sa devojkom, bratom i njegovom partnerkom.

- S obzirom na to da su Milica i Rade vedrog duha, stalno smo zajedno i prija nam zajednički provod. Brat i ja smo odmalena nerazdvojni, a i Milicu sam prihvatio kao rođenu sestru i fenomenalno funkcionišemo – ističe zgodni Zemunac koji će sa Jovanom obeležiti i predstojeći Dan ljubavi.

- Ukoliko ne budem radio, otići ćemo na večeru. Ali, ako ti je lepo u vezi, kao što je nama, svaki dan nam je ispunjen romantičnim iznenađenjima – kaže pevač koji je ove nedelje uspešno promovisao spot za novu pesmu nešto tvrđeg zvuka Piši propalo.

- Po povratku sa Kariba sačekao me je izmontiran spot na kojem sam izvršio minimalne korekcije zajedno sa Vedadom Jašarevićem, zaduženim za njegovu produkciju. Reč je o numeri italo-pop zvuka koja će sigurno naći put do srca publike. Pesma je pomalo drugačija od svega što sam do sada pružio poklonicima svoje muzike, ali ima i moj prepoznatljiv pečat – završava muzičar kojem ljubav daje veliki podstrek i za dalji napredak u karijeri. 

Nikola Rumenić

makonda-tracker