Bijonse i Džej Zi: Mračne tajne iz prošlosti

0
Pevačica Bijonse Nouls dve godine je krila da je preživela ogromnu traumu pre nego što su ona i njen suprug Džej Zi dobili ćerkicu Blu Ajvi jer je, ne mnogo pre toga, imala spontani pobačaj
Bijonse i Džej Zi, foto: Guliver, Profimedia
Bijonse i Džej Zi, foto: Guliver, Profimedia

Slava, bogatstvo i raskoš u kojem živi zahvaljujući statusu koji uživa kao jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, nisu mnogo pomogli Bijonse Nouls (31) kada je pre dve godine prolazila kroz najveću životnu dramu. Međutim, tek nakon što je sve traume i nesrećne trenutke ostavila iza sebe, umetnica je odlučila da otvori dušu i progovori o onome što ju je dugo bolelo. Naime, dok su svetski mediji poslednjih nekoliko godina uveliko spekulisali o tome da je pre rođenja ćerkice Blu Ajvi lažirala trudnoću, pevačica je prolazila kroz veoma težak period budući da je, ne mnogo pre toga, imala spontani pobačaj. Ali kako nije želela da svoj bol deli sa svetom, Bijonse je tugu krila i patila daleko od svetala pozornice.  

- Pre dve godine bila sam trudna prvi put. Čula sam otkucaje bebinog srca, što je najlepša muzika koju sam slušala u životu – počela je svoju potresnu ispovest tamnoputa pevačica.

- Izabrala sam imena, zamišljala kako će moje dete izgledati. Otišla sam u Njujork na pregled kada je ustanovljeno da se otkucaji bebinog srca više ne čuju. Samo nedelju dana ranije doktor je ustanovio kako je sve u redu, a onda otkucaja više nije bilo – priznala je Bijonse, koja više nije želela da trpi nepravdu nakon što su se prošle nedelje američki mediji ponovo pozabavili pričom o njenoj navodno lažnoj trudnoći koja je pokrenuta posle njenog gostovanja u jednoj emisiji gde se vidi kao se njen stomak presavija kao da je od sunđera. Mada ovakve optužbe do sada nije želela da komentariše, Bijonse je ipak odlučila da stane na kraj lažnim glasinama. Tako je u iskrenom intervjuu za jednu američku televiziju izjavila kako je bila duboko potresena tim izmišljenim pričama i da joj je najteže palo to što je  njena majka Tina veoma teško podnosila takav pritisak javnosti. Pevačica je rekla kako je njoj i njenoj porodici tada najviše podrške pružio njen suprug Džej Zi (40). Umetnica nije krila da se potpuno oporavila tek kada je rodila naslednicu Blu Ajvi u aprilu 2012. godine, ali istakla i kako je dete potpuno učvrstilo njen odnos sa mužem. Zbog porodične sreće koja joj daje krila da blista na svim poljima, Bijonse se nije mnogo osvrtala ni na prozivke medija nakon što je nedavno na inauguraciji predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame otpevala nacionalnu himnu, a mnogima je zasmetalo to što ju je izvela na plejbek.

- Ja sam perfekcionista i vežbam dok mi stopala ne prokrvare. Za inauguraciju nisam imala vremena da vežbam sa orkestrom, a reč je o šouu koji se emitovao uživo. Za mene je taj trenutak bio veoma emotivan i jedan od onih na koje sam vrlo ponosna. Zbog vremena, odlaganja, nemogućnosti da se organizuje odgovarajuća zvučna proba nisam bila sigurna da mogu da preuzmem rizik i pevam uživo. Želela sam da Obama i moja zemlja budu ponosni pa sam odlučila da pevam na plejbek što je u muzičkoj industriji uobičajeno i ponosna sam na svoje izvođenje - zaključila je pevačica.

 

Ksenija Konić 

makonda-tracker