Tanja Savić: Svoje brige brinem sama

0
Nakon što se udala za ljubav svog života Dušana Jovančevića, preselila u Australiju, rodila sinove Maksima i Đorđa, pevačica Tanja Savić rešila je da se zbog posla vrati u Srbiju gde će joj se uskoro pridružiti i porodica
Tanja Savić, Foto: Luka Šarac, Zoran Kuzmanović Munja, Grand
Tanja Savić, Foto: Luka Šarac, Zoran Kuzmanović Munja, Grand

Kada se pre dve godine sa dečkom Dušanom Jovančevićem (32), koji joj je ubrzo postao i muž, preselila u Australiju, pevačica Tanja Savić (27) govorila je kako ne može da dočeka trenutak kada će se vratiti u Srbiju i taj dan je konačno došao. Sve vreme Tanjinog boravka u Gold Kostu ispredale su se glasine o njenom bračnom životu, od toga da joj teku med i mleko, pa sve do tvrdnji kako je na ivici egzistencije. Istina je, naravno, uvek negde između, pošto Tanja nikada i nije bila devojka od krajnosti. U dalekoj Zemlji kengura ona je postala majka dvojice sinova Maksima (2) i sedmomesečnog Đorđa, odana žena svom suprugu koja je svakodnevno vodila računa o domaćinstvu. Ali, pevačica je nedavno rešila kako je došlo pravo vremene da prekine poslovnu pauzu i vrati se poslu.

- Ovoga puta došla sam sama kako bih svojoj porodici pronašla adekvatno mesto za život. To je ipak obaveza koja zahteva dosta vremena i ne bi bilo jednostavno da tražim idealan stan i istovremeno čuvam decu. Takođe mi je važno i da angažujem ženu koja će mi pomagati da brinem o sinovima i čuvati ih kada sam na nastupima. Iz tog razloga Dušan je predložio da prvo dođem ja, pa tek onda on sa decom. Složila sam se sa njim jer mislim da je to odlična ideja. Ipak, moram da priznam kako mi sinovi već nedostaju, ali sam svesna da će mi se uskoro priključiti. Ne mogu da dočekam taj trenutak - kaže Tanja koja će se sa svojim najvoljenijima najverovatnije nastaniti u beogradskom naselju Bežanijska kosa, gde žive i mnoge njene kolege.

- Dopada mi se taj kraj i odgovara mi više od mnogih drugih delova Beograda. Tu je sedište Grand produkcije, naselje je mirno, imaju dobre vrtiće i škole. Mislim da bi se i moja deca tu dobro osećala - iskrena je pevačica koja je sa svojim suprugom u beogradskom naselju Zvezdara pre godinu dana započela izgradnju kuće.

- Kada smo prošli put dolazili u Srbiju izabrali smo plac i projekat za naš budući dom. Međutim, on još nije završen i neće biti u skorije vreme, tako da smo morali da tražimo neku drugu soluciju. Naravno, preseljenja nikada nisu jednostavna, a pogotovo kada to podrazumeva da se selite sa jednog na drugi kraj sveta - objašnjava pevačica koja ovaj put planira da u srpskoj prestonici ostane duže.

- Volela bih da u Srbiji živim do kraja života, ali je sasvim sigurno da se u Australiju neću vraćati u skorije vreme. Kada smo se Dušan i ja prvi put fotografisali za vaš magazin u intervjuu sam još tada istakla da prve dve godine planiramo da živimo u Australiji, a da potom naredne dve provedemo ovde. Zbog toga naš dolazak nije iznenadan, a još manje neplaniran - kaže Tanja koja je ostala medijska senzacija bez obzira na to što nije boravila u Srbiji jer su vesti o njenom životu gotovo na dnevnom nivou punile štampu... Pisalo se kako je njen brak završen, da su ona i Dušan u teškoj finansijskoj situaciji, te da lepa pevačica nema dovoljno novca ni za povratnu kartu do rodne zemlje. Mada je tokom boravka u Australiji odbijala da daje bilo kakve komentare, priznaje kako joj zbog svih neistina koje su o njoj objavljivane u nekim momentima nije bilo lako, ali ističe kako joj je važno jedino ono što misle njeni bližnji.

- Nisam od onih koji brinu tuđe brige i bave se tuđim problemima. Jednostavno se ne zamaram takvim stvarima. Posle ovoliko godina na javnoj sceni, naučila sam kako je najbolje da svako gleda svoj život i sebe. Čak i da imam probleme, sigurno o njima ne bih govorila u javnosti, već bih se trudila da ih rešim, s druge strane ako bih saznala da neko drugi ima problema, pokušala bih da mu pomognem, ali se ne bih bavila izmišljanjem neistina. To nikada neću uspeti da razumem. Ipak moram da naglasim kako nije tačno da je moj brak bio u krizi, niti je to sada slučaj - govori ponosna mama dvojice sinova.

- Đorđe i Maksim jako su različiti. Stariji je živahan, voli da se igra, a mlađi je dosta mirniji. Đorđe lepo spava, dobro jede. On više podseća na svog tatu, dok Maksim liči na mene. Mada i jedan i drugi imaju moju kosu - zaključuje pevačica koja je do sada stalno bila usmerena na svoje naslednike koji joj znače najviše na svetu.

- Svakodnevno sam im bila posvećena i provodili smo sve vreme zajedno. Veoma sam srećna otkako sam se ostvarila u ulozi roditelja i uz Dušana, oni su mi najvažniji. Verujem da, kada su deca mala, treba da budu uz majku i zato mi i nije bilo teško da napravim pauzu u muzičkoj karijeri. Verujem da sam sada zrelija ispunjenija od one devojčice kakva sam ranije bila - objašnjava Savićeva koja će svoje fanove uskoro obradovati i novim pesmama, a njen prvi singl nosi naziv Hotel za izgubljene duše

 

Moni Marković


 

makonda-tracker