Rijana se oprobala u ulozi modnog kreatora

0
Rijana je svoj duh, stil oblačenja i raspoloženje prenela na modne kreacije, koje je predstavila na Londonskoj nedelji mode
Rijana, foto Guliver/Getty Images
Rijana, foto Guliver/Getty Images

Popularna pop zvezda, u saradnji sa britanskim brendom River Island je na Londonskoj nedelji mode pokazala da poseduje i talenat za kreativnost i  smisao za inovaciju. Iako će modeli moći da se nabave tek od 5. marta, Rijana je na modnoj reviji nagovestila fanovima šta će moći da očekuju u prodavnicama.

- Predstavljanje moje kolekcije na Londonskoj nedelji mode je kao ostvarenje sna za mene. Oduvek sam želela da dizajniram sopstvenu kolekciju, a rad sa brendom Rivel Island je za mene posebna čast. Ne mogu da dočekam reakcije mojih fanova i modne štampe – rekla je Rijana.

Urbano, chic, nepretenciozno, odvažno, provokativno i sexy – tipični Rijanin stil. Modeli su prošetali pistom u haljina sa velikim prorezima, vrećastim pantalonama i majcama, koje su tek nešto veće od samog grudnjaka. Kreacije su uglavnom bile jednobojne, u dominantnim jarko crvenim i žutim nijansama, napravljene od laganih, često prozirnih materijala. U kolekciji nema ničeg novog i razuzdanog, ako se uzme u obzir da je Rijana u svoju kolekciju udahnula sopstveni duh, stil oblačenja i raspoloženje. Rijana je goste pozdravila na kraju revije, pojavivši se u maloj crnoj haljini.

Ovo nije prvi pevačicin susret sa modnom industrijom. Pre tri godine radila je sa modnom kućom Armani i bila pohvaljena od strane cenjenih italijanskih dizajnera.

makonda-tracker