Poklon na dan ljubavi - Naxi Love radio počeo sa radom

0
Naxi digital, mreža digitalnih radio stanica od 14. februara dobija još jednu radio stanicu - Naxi Love radio.

U celom svetu se 14. februar slavi kao Dan ljubavi a mi smo rešili da svim našim slušaocima poklonimo radio gde će slušati samo najlepše ljubavne pesme – Naxi Love radio !

Večeru sa partnerom, prvi sastanak, nezaboravne trenutke u dvoje sada možete da upotpunite najlepšim ljubavnim pesmama i zato verujemo da će Naxi Love radio osvojiti i vas i sve oko vas još na prvo slušanje.

Na Naxi Love radiju svakodnevno ćete imati priliku da slušate dobro poznate pesme stranih i domaćih izvođača poput: Maraje Keri, Vitni Hjuston, Selin Dion, Toni Brekston, Lione Luis, Stinga, Beri Vajta, Sergeja Ćetkovića, Nine Badrić, Bajage...

Prvi taktovi numere Have you ever really loved a woman Brajana Adamsa otopiće sasvim sigurno i najledenija ženska srca,  dok će numera Woman in love biti savršena za ples koji ćete pamtiti.

Naxi digital je mreža radio stanica različitih muzičkih pravaca i za sada obuhvata sledeće stanice: Ušće Shopping radio powered by Naxi, Naxi evergreen radio, Naxi cafe radio, Naxi 80-e radio, Naxi house radio, Naxi Classic radio, Naxi Clubbing radio, Naxi Kids radio, a od danas tu je i Naxi Love radio za prave zaljubljenike u muziku.

Od sada više ne morate užurbano sastavljati listu pesama za slušanje udvoje dovoljno je da posetite http://www.naxi.rs/love i uživate u Naxi Love radiju!

makonda-tracker