Nikolina Pišek i Vidoje Ristović: Venčanje zakazano za jun

0
Voditeljka Nikolina Pišek udaće se za istoričara umetnosti Vidoja Ristovića na romantičnoj intimnoj ceremoniji koja će najverovatnije početkom leta biti upriličena u Francuskoj
Nikolina Pišek, Foto: Vladimir Šporčić
Nikolina Pišek, Foto: Vladimir Šporčić

Otkako je njeno srce osvojio istoričar umetnosti Vidoje Ristović (35), voditeljka TV Prva Nikolina Pišek (36) živi na relaciji Beograd – Zagreb. Budući da joj se ćerka Hana, koju je dobila u vezi sa novinarom Markom Cigojem, školuje u hrvatskoj prestonici, domaćica emisije Sami u tami, koja će u martu nastaviti da se emituje na TV Prva, još ne planira da definitivno promeni prebivalište. Ona, međutim, svake nedelje dolazi u Srbiju gde provodi nezaboravne romantične trenutke sa svojim izabranikom kojem je prošlog leta poklonila srce. Nedugo zatim par se početkom jeseni i verio, pa Nikolina sada ponosno nosi Cartierov verenički prsten vredan oko 15.000 evra.

- Imala sam problema sa veličinom prstena pa sam ga tri puta skraćivala, a pošto sam još smršala, opet je veći nego što bi trebalo. Ipak, ne želim više da menjam njegovu veličinu – ističe Nikolina i otkriva da su ona i njen voljeni već odredili nekoliko okvirnih datuma za venčanje.

- Pričamo o nekoliko datuma i presudiće nijanse. Oboje želimo da se to dogodi kada vreme bude toplo, ali ne i prevruće. Pretpostavljam kako bi to moglo da se desi do kraja proleća, ali datum najviše zavisi od lokacije. Nakon što odredimo najbolje moguće mesto, onda ćemo izabrati i odgovarajući termin. Svadbi će svakako prisustvovati nama intimni ljudi jer ne priželjkujem megalomansko venčanje  – ističe Pišekova.

Kako Story ekskluzivno saznaje, par bi bračne zavete trebalo da položi u junu, najverovatnije negde na francuskom delu Mediterana. Nakon toga, uslediće i Vidojevi česti odlasci u Zagreb pa čak i povremeni život u susednoj državi.

- Polako formiramo život na dve adrese koji će biti usklađen u zavisnosti od mojih i Vidojevih roditeljskih obaveza. Potrudićemo se da nikome u tom lancu ništa ne manjka. Smenjivaćemo se kada je reč o vožnji i putovanjima, pošto nijedno od nas nema fiksno radno vreme. Smatram da nam neće biti teško da uskladimo obaveze  – ističe zanosna brineta čiji voljeni iz nevenčane zajednice ima trogodišnju ćerku Mateu. Ovaj markantni zavodnik, koji je pre stupanja u vezu sa Nikolinom okončao romansu sa glumicom Katarinom Radivojević, veoma je zavoleo Zagreb, ali čini se da u tom odnosu ipak prednjači Nikolinina ljubav prema srpskoj prestonici.

- Dopada mu se hrvatska prestonica, ali on nije imao prvi susret sa Zagrebom zahvaljujući meni, već mnogo ranije. I pre nego što smo počeli da se zabavljamo, govorio mi je da mu se izuzetno dopada moj grad. Mirniji je od Beograda i sviđa mu se jer je u njemu manji fokus stavljen na noćni provod, ali je zato život u njemu ispunjen nekim drugim sadržajima – priča Pišekova koja se pre nekoliko dana sa svojim verenikom pojavila na rođendanskoj proslavi njenog prijatelja Miće Jovanovića održanoj u hotelu Metropol Palace.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker