Ana Ivanović: Ljubav je, ipak, najvažnija

2
Srce naše najbolje teniserke Ane Ivanović pre nekoliko meseci osvojio je bivši teniser, Britanac Mark Stilitano, a u prilog tome koliko joj je lepo u novoj vezi, svedoče i fotografije nastale na plažama Melburna
Ana Ivanović, Foto: Matrixpictures.co.uk
Ana Ivanović, Foto: Matrixpictures.co.uk

Emotivni život teniserke Ane Ivanović (25) ponovo je u žiži javnosti nakon što je ova zgodna Beograđanka uslikana na jednoj australijskoj plaži u blizini Melburna dok je razmenjivala nežnosti sa bivšim profesionalnim teniserom Markom Stilitanom (26). Njen novi izabranik, bliski je prijatelj najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića koji je i kumovao poznanstvu novopečenog para. Izvori bliski emotivnim partnerima tvrde da je Stilitano strpljivo osvajao zanosnu Srpkinju koja je na kraju poklekla pred njegovim šarmantnim izrazima ljubavi. Odmah nakon što su se njihove prve fotografije pojavile na sajtu agencija koje poseduju ekskluzivno pravo na njihovu prodaju, domaći i svetski mediji počeli su da se utrkuju u iznošenju detalja o životu teniserkinog novog dečka. Izvesno je da je reč o Britancu italijanskog porekla koji živi u Monte Karlu gde vrlo često uživa u prijateljskim izlascima i treninzima sa Novakom.

Zaposlen je u firmi Bombardier koja se bavi proizvodnjom jahti, aviona i vozova, a prema saznanju portala Telegraf i njegova majka veoma je uspešna poslovna žena koja se bavi prodajom elitnih nekretnina na Azurnoj obali. Cela porodica važi za veoma imućnu pa tako strani mediji Aninog izabranika sve češće nazivaju bogatim plejbojem. Pažljivi forumaši i pratioci Novaka Đokovića tvrde da se on u proteklih godinu dana ni na jednom turniru nije razdvajao od Stilitana čiji je najveći uspeh u svetu tenisa osvojeno 1417. mesto na ATP listi.

Osim što obožava tenis, Mark je pasionirani ljubitelj golfa, a neretko igra i polo. Ljubav prema ovom sportu navodno je nasledio od oca. Velika strast su mu i putovanja pa je tako prošle godine u društvu svog prijatelja Novaka posetio Crnu Goru u kojoj je obišao nekoliko manastira. Baš kao i Novak, i Mark voli povremeno amaterski da zapeva pa se tako na YouTubeu može pronaći snimak na kom u društvu braće Đoković izvodi svetski hit Eye of the Tiger.

Markantni Britanac uslikan je sa našom teniserkom na jednoj melburnškoj plaži gde su proveli romantično popodne. Ana je, naime, u Australiju otputovala kako bi igrala na Otvorenom prvenstvu te zemlje, ali je po izbacivanju u osmini finala našla vremena i za opuštanje u društvu svog izabranika s kojim je nekoliko dana kasnije napustila Zemlju kengura. Ana je u romansu sa Stilitanom uplovila prošle jeseni, nekoliko meseci nakon što je definitivno okonèala obnovljenu romansu sa golferom Adamom Skotom. Pre njega, zabavljala se sa teniserom Fernandom Verdaskom, a u međuvremenu pojedini srpski mediji spajali su je i sa našim slavnim vaterpolistom Vanjom Udovièiæem.

Ovu kraku romansu, navodno započetu i okončanu tokom trajanja Olimpijskih igara u Londonu, ni Ana ni Vanja nisu potvrdili, ali ni demantovali. Ipak, fotografije koje prenosi Story govore više od bilo kakvih izjava buduæi da na njima sve pršti od ljubavi izmeðu Ivanoviæeve i njenog novog izabranika. Uz to, atraktivna lepotica niže i nove uspehe u profesionalnoj sferi pa je tako njena pozicija na WTA listi ostala nepromenjena. I dalje se nalazi na 13. mestu najnovije WTA rang-liste koja je objavljena ovog ponedeljka, po formalnom završetku Australian Opena. Učešćem u četvrtom kolu tog takmičenja, srpska princeza belog sporta ponovila je svoj rezultat iz 2012. godine ostvaren na turniru u Melburnu. Iako je ranije ostvarena ljubavna sreća u njenom slučaju značila neuspeh na profesionalnom terenu, Ani nova romansa daje vetar u leđa za sve zapaženije uspehe u svetu tenisa pa se stiče utisak da Mark pozitivno utiče na Anin emotivni spokoj.

Nikola Rumenić

makonda-tracker