Alek Boldvin: Supruga me vrišteći obavestila da je u drugom stanju!

0
Glumac Alek Boldvin i njegova nova supruga Hilarija Tomas Boldvin potvrdili su u intervjuu portala Extra da će za nekoliko meseci dobiti njihovo prvo dete, ali i otkrili kako je izgledao trenutak kada su saznali novosti.
Alek Boldvin i Hilarija Tomas Boldvin, foto: Getty images
Alek Boldvin i Hilarija Tomas Boldvin, foto: Getty images

Hilarija i Alek potvrdili su radosne vesti američkom portalu Extra.

- Imaćemo bebu. To je jedno predivno iznenađenje! – rekla je Hilarija i dodala da je test za trudnoću uradila bez Alekovog znanja, a kada je videla rezultate, jedino što je mogla jeste da vrišti od sreće.

- Čuo sam jak vrisak, koji obično čujem kada u kući imamo pauka. Obično je u kući tiho, opuštajuća atmosfera, čitam knjigu i odjednom čujem kako me Hilarija panično doziva vrišteći, a sve to zato što je videla pauka. Međutim, ovog puta nije vrištala zbog pauka – rekao je slavni glumac kroz smeh.

- Nastavila sam da vičem Trudna sam! Trudna sam!, a kada je on došao zatekao me je sa testom za trudnoću u rukama – dodala je Tomasova.

- Možemo da se šalimo na ovu temu, ali iskreno, to je jedan neverovatan momenat. Zaista nam se dešava nešto predivno – rekao je glumac koji će prvo dete sa novom suprugom dobiti krajem leta.

Alek i Hilarija venčali su se u julu prošle godine u Njujorku. Boldvin je od 1993. do 2002. godine bio u braku sa glumicom Kim Besindžer sa kojom ima ćerku Ajrlend.

 

T.R.

makonda-tracker