Toše Proeski: Sve je ovo premalo za kraj...

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Sladja

18-02-2013 23:01h
Ljubim ti dusu...ljubavi mila!

Maryann

17-02-2013 14:44h
..."Necu vise da te volim, ne.
Probao sam al' mi ne ide.
Zauvek si moj izgubljeni raj.
Sve je ovo premalo za kraj"...PREDIVNO...

Ante

17-02-2013 19:40h
Bio je stvarno super pjevač i velika zvijezda...šteta što je poginuo.

Mikica

18-02-2013 08:30h
Cvijete moj, duga je godina kroz koju se do svoje ljepote i svoga mirisa probijaš. Ja bdijem nad tom godinom i čuvam sjeme tvoje nejako da, unatoč mrazu i nasilju surove klime zemaljske, nježnost plodnu sačuvaš. Dok te beru i mirišu, ne slute iz kojih si sve grubosti svoga vijeka iznikao. Ti šutiš, jer riječ je tvoja suvišna. Ti sam si riječ moja bezumnom naraštaju. Dok te ranjavaju, i ne slute da je moje ime u tebi neprobojno i da je u Meni sva tvoja iznenađujuća blagost. Ništa ti nisu dali, ali ubrati te hoće. Ispiti darove tvoje ljepote i udisati tvoj miris. Zato sam te i postavio pred njih da im budeš moj dar. Da im budeš moj znak. Da im budeš putokaz i prosvjetljenje. Da budeš osuda njihovoga tvrdog mraka koji se ipak pod mojim korakom lomi u prah i pred mojim dahom topi u gipke vode. Nisam želio da budeš trn, nego cvijet. Više sam ti od obična života dao. Zato potrpi radi moje ljubavi. Što ti dadoh, uskratiti ti nitko osim Mene ne može. Zato, ne boj se! Kad te oberu i pogaze, cvijete, ne znaju da će tvoj plod, što sam ga nezanimljivim njima učinio, u tisuće novih ljepota cvjetati. Zato, ljubavi, shvati da tvoje radosti nisu tu, nego u Meni i da putuješ kroz sve do Mene da se u Meni napiješ voda od kojih se ne žeđa više.

Ljubim te Angele..ljubim do Vječnosti!

Tara

18-02-2013 10:27h
Ovde se objavljuju komentari ili ne???????????????????????????????????

sanja-skatula

19-02-2013 08:30h
Ima jedan divan tekst koji je još one 2007. ostavila Tebi Tošice jedna duša koja te voli iskreno kao što te i ja volim:
"On je bio kao nezemaljsko biće koje postojano donosi dobro i olakšanje života drugim ljudima. U svojoj dobronamjernosti on je bio otvoren prema svakom čovjeku. Umio je istovremeno da probudi dobro u svakom koga je susretao. Sam povjerljiv, izazivao je povjerenje i kod drugih. A pored toga cijenio je iskrenu riječ. On nikoga nije podcjenjivao i svatko se s njim osjećao kao čovjek. U njemu je bilo nečeg poput cvjeta i djeteta, ničeg otrovnog, onoga što je sada prisutno kod mnogih. Bio je usmjeren prema pjesmi i svetosti. Pjesnik je kao dijete, svetitelj je kao dijete. Nitko ne može postati ni pjesnik ni svetitelj dok ne bude kao dijete. Kod njega je bilo prisutno veliko razumijevanje s djecom. Svetost se saznaje tek poslije smrti..."

tasa

16-04-2013 22:40h
predobra pesmaaaaaaaaaaaaaaaa

Coka

01-08-2013 21:49h
Steta sto je tako rano otisao.....mogao bi dugo da traje....imao je glas jedan u milijardu....bio je divan momak....pocivaj u miru Tose....nismo te zaboravili....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: