Lena Kovačević: Vuk dosta liči na mene

0
Pevačica Lena Kovačević otkriva da se posle rođenja naslednika Vuka potpuno usmerila na njegovo odgajanje, ali i da se podvrgla strogom režimu ishrane jer želi da ponovo bude u devojačkoj kondiciji
Lena Kovačević, Foto: Luka Šarac
Lena Kovačević, Foto: Luka Šarac

Pet meseci nakon što je postala mama sinu Vuku, pevačica Lena Kovačević (30) vratila se na javnu scenu, vitkija i raspoloženija nego ikada. Uz pomoć svoje porodice, a najviše supruga Veljka (31), uspeva da uskladi porodične i poslovne obaveze vredno završavajući novi album. Majčinstvo ju je oplemenilo na najlepši način, a uspešna mama aktivno se uključila i u promociju pelena Pampers Premium Care jer joj je adekvatna nega njenog deteta na prvom mestu.

- Sa roditeljstvom dolazi i velika odgovornost usmerena ka podizanju jednog mladog bića i od tog trenutka sva pažnja posvećena je detetu. Istinski sam uživala u trudnoći, jela sam i probala šta god sam poželela. Zanimljivo je da sam nakon blagoslovenog stanja i porođaja počela da vodim računa o ishrani. Potražila sam savete nutricionista i sada pažljivo biram šta unosim u svoj organizam – otkriva Lena koja je uprkos opuštenom načinu ishrane tokom trudnoće uspela da povrati devojačku liniju.

- Uvek sam se pitala kako žene uspevaju da povrate dobru liniju nakon trudnoće i porođaja. Sada znam da je reč o velikom trudu – otkriva pevačica koja uživa u svakom novom danu sa svojim mezimcem.

- Vuk dosta liči na mene, ali likom predstavlja sliku i priliku svog oca. Ipak, mislim da je svako dete individua za sebe, kao i svi mi. Mnogo mi pomažu suprugova i moja porodica, ali ništa nije teško kada imate dobro dete, mada to ne bih smela javno da izgovaram kako ga ne bih urekla. Iako zvuči kao najgori kliše, sve je lako kada se dobro organizujete – tvrdi Lena koja je je do samog porođaja pripremala novi album, čiju promociju planira na proleće.

- U devetom mesecu trudnoće snimala sam album i po najvećim letnjim vrućinama išla sam do studija kako bih na vreme otpevala nove pesme, tako da je Vuk nove numere slušao još dok je bio u stomaku. On je maltene gost na albumu, pa sada posebno reaguje na te kompozicije. Još od trudničkih dana pažljivo biram muziku koju mu puštam, a privatno najviše volim klasiku, najčešće slušamo Baha, Mocarta i Bramsa - otkriva ponosna mama koja je pažljivo gledala i drugu sezonu Prvog glasa Srbije, budući da je u prvoj godini emitovanja bila jedan od članova žirija ovog muzičkog takmičenja.

- Još je rano da se priča o mom povratku u ovaj muzički šou-program, ali primetila sam da su takmičari ove godine bili neuporedivo zreliji kao pevači, za razliku od učesnika prve sezone, mada su ipak bili u prednosti jer su znali šta ih čeka. Zadovoljna sam  pobednicom Mirnom Radulović, ali verujem da žiri ne bi napravio veliku grešku ni da je Nevena Božović pobedila. Ona je za mene možda specifičniji vokal jer lično volim pevače koji imaju karakteristične glasove, dok je Mirna tehnički savršen pevač – zaključuje Lena.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker