Aleksandra Jeftanović: Egzotična veridba na Karibima

1
Ni u najlepšim romantičnim snovima voditeljka Aleksandra Jeftanović nije mogla da nasluti originalni čin veridbe koji joj je njen emotivni partner, diplomirani pravnik Aleksandar Švraka, priredio tokom odmora u Dominikanskoj Republici
Aleksandra Jeftanović, Foto: Story press
Aleksandra Jeftanović, Foto: Story press

Baš kao da se vodio starom italijanskom izrekom: Prava ljubav je nema, a lažna brbljiva, ugledni beogradski pravnik Aleksandar Švraka uspeo je u nameri da bez daha ostavi svoju devojku, lepu voditeljku Aleksandru Jeftanović (37). Iako joj je u intervjuima koje vodi u svom tok šou-programu Pink target pronicljivost jača strana, zanosnu Šapčanku na romantičnom putovanju na koje je pred Novu godinu otišla sa svojim dečkom izdala je intuicija. Par se zaputio u Sjedinjene Američke Države gde su proveli najluđu noć, ali sudeći po događajima koji su usledili, praznično uzbuđenje za njih počelo je tek u prvoj polovini tekuće godine kada su otputovali u Dominikansku Republiku.

Aleksandar je, naime, brižljivo čuvao svoj plan ponevši blistavi dijamantski prsten iz Beograda. Iako joj je u nekoliko navrata prsten bio nadohvat ruke, zanosna crnka nije razotkrila partnerove namere. Čin veridbe dogodio se na naizgled sasvim običnoj večeri u Punta Kani gde su odseli. U kasnim popodnevnim časovima jednog januarskog dana sunce iznad prelepih plaža Dominikane potpuno ih je opilo zbog čega egzotičnu gozbu udvoje nijedno od njih nikada neće zaboraviti. Tiho i bez svedoka, u tišini prožetoj morskim šumovima, osluškivali su uzajamne želje i osetili kako je došao pravi trenutak da se uskoro jedno drugom i formalno zavetuju na večnu ljubav. Aleksandra je nakon početnog iznenađenja Saši odlučno rekla da i u potpunosti se prepustila čarima odmora sa muškarcem pokraj kojeg želi da provede ostatak života.

- Iako ne komentarišem svoj privatni život, Džordž Herbert je rekao da se ljubav i kašalj ne mogu sakriti, a ja sam već dve godine srećna u ljubavi sa svojim partnerom - kaže kroz smeh Aleksandra.

Zaokupljeni slatkim planovima za budućnost, taze verenici vratili su se prošle nedelje u Beograd gde je voditeljkina veridba ubrzo postala glavna tema u medijskim kuloarima. Odgovore na raspitivanja okruženja o tome da li planiraju brak i potomstvo, u životu Aleksandre i njenog izabranika naprasno je zamenila znatiželja njihovih bližnjih o toku i ishodu romantične vereničke ceremonije u Dominikanskoj Republici.

- Ovo je bilo najlepše putovanje u mom životu. Ovako lep početak godine zapravo je simboličan jer verujem da nas u bliskoj  budućnosti očekuje još lepih događaja – rekla je Aleksandra koja se ovih dana vraća svojim poslovnim obavezama i pripremama za nastavak snimanja svoje emisije koja je za samo pola televizijske sezone osvojila srca brojnih gledalaca. Uz to, već godinu i po dana zaokupljena je angažmanom u svojoj marketinškoj i PR agenciji A1 agency.


- Radim već šesnaest godina i posao je bio i ostao važan deo mog života. Samostalnost u životu daje sigurnost, a ja osim toga imam i sreću da radim posao koji volim. Zadovoljna sam i srećna na svim životnim poljima - priča voditeljka čiji se verenik po povratku iz Dominikane takođe vratio uobičajenim poslovnim obavezama. Otkako mu partnerka pruža emotivnu podršku, njegove obaveze prožete su slatkim iščekivanjem svakodnevnog povratka u dom u kojem su nedavno otpočeli zajednički život.

- Svakako da planiram brak i porodicu - dodaje lepa voditeljka čija je romansa isprepletana povremenim nepredvidivim situacijama i uzbuđenjima koja partneri priređuju jedno drugom. Budući supružnici odlično se snalaze na terenu oformljenog skladnog odnosa koji im pruža emotivno spokojstvo i daje im elan za nove poslovne uspehe. Veridba je njihove planove za budućnost osvežila novim ljubavnim žarom koji je rasplamsao uzajamne strasti, ali nije promenila suštinu već izgrađenih ljubavnih postulata na kojima se zasniva njihova veza. Krucijalna nit koja ih spaja jesu iskrena osećanja iznedrena tokom višegodišnjeg nesebičnog iskazivanja ljubavi koja je pomutila njihov razum još prilikom upoznavanja.

Nikola Rumenić

makonda-tracker