Dragan Vujić Vujke predstavio kabare Poslednji beogradski romantik

0
Delfi Café u SKC-u 11. februara bio je prepun ljubitelja ljubavne poezije Dragana Vujića Vujketa.

Vujketov poetski kabare okupio je ljubitelje reči sabranih u stihove i strofe, otpevanih uživo, izrečenih iskreno s prizvukom romantike. Na nesvakidašnji način predstavio je pesme koje je pisao decenijama, sabrao među korice i u punom kafeu knjižare Delfi prvi put predstavio publici.

Bend Sexy mama sa svojim originalnim obradama svetskih hitova pomogao je da se slika o romantici Beograda sagleda na neobičan način.

- Grupa Sexy mama je prvi put ovde i sviraće pesme koje će vam, nadam se, biti prijemčive. Čućete moju ljubavnu poeziju koju sam pisao 31 godinu pa sam video da to što sam napisao ima neku svrhu i odabrao svoje 23 pesme. U knjigu sam ubacio i jednu pesmu Milutina Bojića da ih ukupno bude 24 jer je to moj srećan broj zato što mi je kada sam bio mali omiljeni autobus bio broj 24 - istakao je Vujić.

Izvadivši knjigu iz unutrašnjeg džepa sakoa rekao je:

- Ovo je moja lična karta. Zove se ’Druga strana mene’ jer većina, osim ovih sa Dorćola i onih što idu u pozorište ili gledaju televiziju, znaju mene kakvog-takvog, onakvog. A ovo je druga strana mene.

Vujketov poetski kabare Poslednji beogradski romantik zabaviće vas ponedeljkom, 18. i 25. februara od 20 sati u Delfi Caféu u SKC-u. Ulaz za posetioce Delfi Caféa u mesecu februaru je besplatan.

 

 

 

makonda-tracker