Nova knjiga Silvane Stanković Pozivam vreme za svedoka

1
U prestiznom beogradskom klubu Petao, u sredu 13. februara, biće promovisana nova knjiga spisateljice i novinarke Silvane Stanković.

Silvana Stanković autorka romana Život u špilu, Srce u anesteziji, Kuvar za očajne domaćice, Ubica je poznavao Mariju i na desetine drugih, u beogradskom klubu Pevac, u sredu, 13. februara, promovisaće svoju novu knjigu Pozivam vreme za svedoka.

Na stranicama novog dela, koje je, po svemu sudeći, nastavak Srca u anesteziji, prema kojem je snimljena i TV drama, autorka Silvana Stanković, tvrdi da je prava ljubav jača od smrti, a da je jedini lek za izgubljenu ljubav – voleti jos vise.

- Kao što ne smemo da dozvolimo da nam srce bude u anesteziji, tako moramo da prihvatimo da je vreme jedini svedok za sve što nam se dešava u ovom životu i nastavlja dalje, u drugoj dimenziji – ističe Silvana.

O nesvakidašnjoj temi, pogledu na to da vreme u kojem živimo nije jedina dimenzija za one koje volimo i koji nas vole, osim autorke govoriće Aleksandra Janković, psiholog, Marko Bulat, pevač i ikonopisac i Svetlana Kitić, najbolja rukometašica svih vremena.

Knjiga, koja se već nalazi na kioscima Štampe, prema rečima Silvane Stanković, nema veze ni sa jednom osobom sa estrade, kako se šuška.

- Jedina sličnost je u tome da devojka posle smrti svog dragog pati i pronalazi način da sa njim komunicira u drugom svetu,a  on joj pomaže da prevaziđe emotivnu krizu, u koju je zapala – objašnjava Silvana Stanković.

TAGOVI: promocija
makonda-tracker