Bijonse ruši rekorde prodaje: preko 9 000 prodatih ulaznica

0
Prodaja ulaznica za koncert Bijonse premašila je sva očekivanja promotera. Za koncert u Beogradu, 15. aprila prodato je preko 9 000 ulaznica!
Bijonse, promo foto
Bijonse, promo foto

Ovo je prvi put da jedan strani izvođač kod nas izazove ovoliko interesovanje i obori sve zabeležene rekorde prodaja ulaznica za The Mrs. Carter Show World Tour. Prema tempu dosadašnje prodaje, koncert će vrlo brzo biti rasprodat. Zbog zgusnutog rasporeda turneje, ne očekuje se zakazivanje i drugog koncerta. Skrećemo pažnju da su ulaznice tek od danas u regularnoj prodaji na svim prodajnim mestima CS Eventima u zemlji i inostranstvu. Do sada je prodaja išla na ograničenom broju prodajnih mesta.

Bijonse je jedna od najprepoznatljivih i najcenjenijih umetnica u pop kulturi. Pevačica, glumica, filantrop i uspešna poslovna žena, do sada je imala četiri solo albuma na vrhu top lista i prodatih preko 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Gremija. Bilbord ju je imenovao za najboljeg ženskog izvođača i najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom veku. 

Teodora Ninić

makonda-tracker