Džon Majer: Bio sam kreten prema bivšim devojkama!

0
Keti me je promenila, sada sam istinski srećan, navodi Džon Majer
Džon Majer, foto Bang Media
Džon Majer, foto Bang Media

Poznati tridesetpetogodišnji pevač zabavljao se sa brojnim zvezdama, uključujući Džesiku Simpson, Dženifer Aniston i Minku Keli, pre nego što je spoznao istinsku sreću sa Keti Peri. Sada, kada se konačno skrasio, smogao je snage da prizna da baš i nije toliko posvećivao pažnju bivšim devojkama, odnosno da nije ulagao nikakav trud za dobrobit bivših veza.

- Oslobađajuće je kada konačno shvatite da je nemoguće naterati sve ljude oko vas da vas vole, a ja sam to uvek želeo. – kaže Džon.

Činjenica koja potvrđuje ozbiljnost njihove veze je i Džonovo navodno kontaktiranje agenata za nekretnine, kako bi Keti i on mogli da dobiju zajedničko mesto boravka. Prema izvoru bliskom poznatom paru, Džon je uvek tvrdio da mu je potrebno mesto u kome bi on živio sam i na miru se posvećivao radu na svojoj muzici, ali jasno je da se to sada promenilo – sada najviše vremena provodi upravo sa Keti, u njenom stanu u LA.

Džonu se najviše sviđa to što je Keti samostalna, ne toliko zahtevna i nametljiva, što je bio slučaj sa njegovim bivšim devojkama. Keti je ono što ga ispunjava i inspiriše, te on koristi svaku priliku da se posveti njihovoj vezi i zajedničkom životu.

Iako su ranije po pitanju njihove veze bili povučeni u javnosti, sada im ne pada teško da se pojave zajedno pred kamerama.

- Oni izgledaju zaista veoma srećno! Ovo je prvi put da se Džon oseća tako zbog neke devojke, a i kako ne bi, oni izvlače najbolje jedno iz drugog – potvrdio je blizak izvor poznatom paru.

 

J.D.

makonda-tracker