Bijonse stiže u Beograd dva dana pre koncerta, ulaznice od sutra u prodaji

0
Pop diva Bijonse će svoju svetsku turneju započeti upravo koncertom u Beogradu, 15. aprila, a u Beograd će doći dva dana ranije, 13. aprila, dok će delovi opreme i tehnički tim početi da pristižu već 11. aprila. Cene karata kreću se od 2700 do 5900 dinara.
Bijonse, foto: Promo
Bijonse, foto: Promo

Po prvi put Kombank Arena će imati dve bine. Ogromna produkcija Bijonse podrazumeva dve bine – glavnu koja će biti na istočnoj strani kao i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani.

U okviru manje bine, biće mesta za sedenje a ulaznice za ova mesta vode se pod kategorijom VIP Experience (4500 din) i ograničenog su broja. Kategorija B STAGE su ulaznice za posebna mesta za stajanje odmah uz glavnu binu sa leve i desne strane. Takođe, broj ovih mesta je isto ograničeno.

VIP Experience i B stage ne podrazumevaju slikanje sa Bijonse. Kategorija sa Meet and Greet ne postoji kao ni Fan pit.

Bijonse će svoju svetsku turneju započeti upravo koncertom u Beogradu, 15. aprila. Zbog priprema turneje, Bijonse će doći u Beograd dva dana ranije, 13. aprila, dok će delovi opreme i tehnički tim početi da pristižu već 11. aprila.

Ulaznice za koncert Bijonse koji će se održati u Kombank Areni 15. aprila, od juče su počele da se prodaji preko njenog zvaničnog sajta www.beyonce.com za članove fan kluba. Članstvo je besplatno i potrebno je samo registrovati se.

Prodaja je počela od 16 sati i u roku od pet minuta sajt Bijonse bio je srušen zbog prevelikih zahteva za kupovinu. Vrlo brzo, sajt je osposobljen i vraćen u normalno funkcionisanje.

Od sutra, petka 08. februara, ulaznice će u pretprodaji biti moguće kupiti na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograd, Doma omladine i UŠĆE Shopping centra kao i preko sajta www.eventim.rs. Interesovanje za koncert Bijonse u Srbiji je već veliko.

Od ponedeljka, 11. februara ulaznice će biti dostupne na svim prodajnim mestima CS Eventima u zemlji i inostranstvu. Organizatori koncert su Arena Beograd i Adria Entertainment.

Cene karata: Vip Experience I B stage (4.500 din), parter (4.500), nivo 200 I kategorija (5.900), nivo 200 II kategorija (5.500), nivo 400 I kategorija (4.500), nivo 400 II kategorija (3.900), nivo 400 III kategorija (2.700).

The Mrs. Carter Show World Tour biće najambicioznija i najveća turneja Bijonse do sada. Planirano je da traje godinu dana a u drugom krugu obići će Južnu Ameriku, Australiju i Aziju.

Posle fantastičnog, istorijskog nastupa na Pepsi SuperBowl XLVII Halftime Show u Nju Orleansu, Bijonse zvanično počinje sa turnejom, prvom posle I AM…WORLD TOUR iz 2009. godine, donoseći novu produkciju ravnu remek delu.

Bijonse je jedna od najprepoznatljivih i najcenjenijih umetnica u pop kulturi. Pevačica, glumica, filantrop i uspešna poslovna žena, do sada je imala četiri solo albuma na vrhu top lista i prodatih preko 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Gremija. Bilbord ju je imenovao za Najboljeg ženskog izvođača i Najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom veku. 

makonda-tracker