Maraja Keri snimila pesmu za Diznijev film Oz, Veliki i Moćni

0
Višestruka dobitnica Gremi nagrade, snimila je pesmu Almost Home za Diznijevu novu avanturu
Maraja keri, foto Profimedia
Maraja keri, foto Profimedia

Maraja Keri snimila je pesmu Almost Home za Diznijev film Oz, veliki i moćni. Pesma Almost Home biće objavljena kao singl, a režiju za spot radiće Dejvid LaŠapel. Njih dvoje su već dva puta sarađivali i sada će se ponovo okupiti za ono što LaŠapel opisuje kao duet između Maraje i filma.

- Almost Home ima poruku koja se odlično slaže uz film. Ovo je pozitivna pesma; daje vam osećaj da se vraćate kući, gde ćete biti okruženi ljudima koji vas vole. - kaže Maraja Keri, koja je učestvovala u pisanju teksta i produkciji.

Oz, veliki i moćni, novo osvarenje režisera Sema Remija, govori o poreklu dobro poznatog čarobnjaka iz Oza. Napisavši 14 maštovitih romana smeštenih u zemlju Oz, autor L. Frenk Baum se ni u jednoj knjizi nije u potpunosti pozabavio poreklom dotičnog čarobnjaka, što je bilo veoma zanimljivo producentu Dzou Rotu.

- Obožavam priče o poreklu i dopala mi se ideja da prikažemo kako je čarobnjak to i postao. - kaže Rot.

Kada Oskar Digs (Džejms Franko), sitni cirkuski mađioničar, folirant i šarlatan, bude bačen iz prašnjavog Kanzasa u živopisnu i magičnu zemlju Oz, pomisliće da je dobio premiju -  slava i bogatsvo su mu na dohvat ruke - sve do trenutka kada ne upozna veštice Teodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rejčel Vajs) i Gilindu (Mišel Vilijams), koje baš i nisu ubeđene da je upravo on taj dugo očekivani čarobnjak. Oskar će se potom upustiti u avanturu, koja sa sobom nosi mnogo problema, ekstremnijih od onih sa kojima se susretao u stvarnom svetu. On će morati da pomoću magičnih veština, iluzija i promoćurnosti pronađe put iskrenosti i dobrote na kome neće postati samo veliki čarobnjak, već i bolja osoba.

Producent je za ovo veliko ostvarenje okupio odličnu glumačku ekipu:

- Mislio sam da treba da nađemo mladu i vrhunsku glumačku postavu. Džejms Franko je bio nominovan za Oskara. Mišel Vilijams je bila nominovana tri puta. Rejčel Vajs je dobitnik Oskara. Zek Bref je izuzetno talentovan glumac/scenarista/filmski i pozorišni reditelj. I na kraju, Mila Kunis je jedna od trenutno najtraženijih glumica u Holivudu.- kaže producent Džo Rot.

Film će biti premijerno prikazan 2. marta u 17h u bioskopu Cineplexx Delta City, a bioskopima je na repertoaru od 7. marta 2013.

Pogledajte trejler za novu Diznijevu avanturu:

 

J.D.

makonda-tracker