Poznati svi učesnici Beosonga!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Mislimo na sve

07-02-2013 14:18h
Grupa KAL u pohodu na Evropu!

U četvrtak, 31. januara, saznali smo uzbudljive vesti! Kompozicija Dragana Ristića, frontmena grupe Kal, "Usne kadifa" našla se među 15 kompozicija koje će se ove godine takmičiti na Beosongu, nacionalnom takmičenju za predstavnika na Eurosongu. Naime, od čak 171 kompozicije, koliko je bilo u konkurenciji, pesma koja slavi ljubav i život, lagano krči svoj put do slušalaca širom Evrope.

Posle nekoliko godina pauze festival se ponovo vratio u Srbiju, a grupa Kal će svojom pesmom na dobro poznat način doprineti pravoj festivalskoj atmosferi. Najbolji ciganski bend istočno od Pariza, kako ih je nazvao Dejvid Altir, kritičar čuvenog "Tajmsa", donosi kompoziciju koja govori o ljubavi.

Tekst pesme potpisuje naša proslavljena književnica Dušica Milanović, kojoj je, kako priznaje, pisanje teksta bio sladak izazov jer ju je sama melodija odmah asocirala na suptilnu umetnost zavođenja. Ovom prilikom grupa Kal ima podršku mlade i talentovane Vanje Prokopljević čiji se vokal savršeno uklopio u melodiju.

Fanove grupe Kal očekuje prijatno muzičko iznenađenje, a retki koji nisu upoznati sa muzikom ovog urbanog romskog benda, bez sumnje će uživati u njihovom nastupu na Beosongu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: