Vlado Georgiev u borbi za normalan život

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Zumreta

06-02-2013 08:38h
BRAVO VLADO,SVAKA ČAST!!! DIVAN SI U SVAKOM POGLEDU!

Vera

06-02-2013 10:24h
BRAVO VLADO,NEKA SI REKAO.NEKO JE MORAO. PAS SAD MEKA ISTINA NEKOG ZABOLI.
SAMO SE NADAM DA JE VEĆINA NA TVOJOJ STRANI I DA DOBRO ZNAJU KOJE KUHINJE KUVAJU LAŽI.ŽIVELI... UZ DOBRO VINO

ljiljanka

06-02-2013 13:25h
Poštovani Vlado,divim Vam se na ovakvom obračanju naciji i normalnim ljudima koji nažalost nemaju hrabrosti da se tako javno obrate jer ih čekaju konsekvence od ljudi u sredini kojoj žive.
Nažalost, mnogo je poštenih i obrazvanih ljudi, u malim sredinama, ali ta sredina im je došla a i dolazi glave od nabuđenih patriota koji su jedva završili osnovno obrazovanje,jer su isto morali,ali su uspeli zahvaljujući preletanju iz jedne u drugu partiju i tako sticali pozicije i vajni ugled u sredini kojom sada marširaju i upravljaju.
Svi se mi međusobno odlično poznajemo i baš zbog toga obrazovani i pošteni građani malih sredina i stradaju i žive bedno uz svakodnevno prebiranje po svojim mislima u ćemu su oni to pogrešili posle obavljenog stručnog posla lekara specijaliste,sudije,advokata,mašinskg inžinjera,farmaceuta itd. da sve profesije ne nabrajam, te tako dočekali pošteno, bednu penzijicu od 15-30hiljada dinara mesečno i to iz dva dela i to po pola, od koje treba preživeti ceo mesec.Naša stvarna inteligencija stečena redovnim školovanjem čami u zapečku i biva posramljena da izađe na ulicu jer nema šta da obuče.osim onog što je sebi priuštila u mladosti i dok je bila u radnom odnosu i dok je ovi novi nisu udarili po glavi i spustili na zemlju da bi bili što biži kontejnerima u kojima se nađe bačene hrane,koju od besa nemogu pojesti,ovi novi bahatih vladara i patriote.
Neznam,zašto ste Vi na tapetu,ali pretpostavljam daje to zbog toga što ste svoj, a ne dupelizac ovoj jadnoj,golij,nekulturnoj,sponzorisanoj estradi.
Nemojte posustati, već uzdignute glave idite svojim trasiranim putem za koji imate punu podršku ljudi, koji znaju i umeju da uživaju i cene tu Vašu muziku i vaše stavove.
Nažalost,za nas je kasno a i umorili smo se od neprestalne bitke za goli život,
ali zato nam je ostalo a uživamo u Vašoj muzici i od sveg srca Vas podržavam.
S poštovanjem.!!!!!!

Minja

07-02-2013 11:32h
Vlado,treba biti rigorozan i za svaku laz tuziti novinara...neka ono sto pise dokazuje na sudu, pa da napise demanti i da plati svaku uvredu. Nema drugog nacina da se izmisljotimama zute stampe stane na put.I prema onim prokletim paparacima koji vas "love" k'o da ste vi zveri, vredjaju vase porodice,devojke... imati isti stav.

marija coric

07-02-2013 14:41h
Sta mislite koje bolji u prvom glasu srbije nevena ili mirna i za koga ste glasali _--_-________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

MiroslavSD

07-02-2013 15:33h
Nikad nisam ni sumnjao u iskrenost Vlade Georgijeva...Ni u pesmama ni u realnom životu...Retko ko zna za njegove humanitarne podvige i pomoć,koju je pružio ne hvaleci se....

olivera

09-02-2013 23:49h
Slazem se sa svakom Vladovom recenicom Divim se ovakvom obracanju narodu Svaka cast Uzivam u tvojoj muzici i pesmama Hvala ti sto postojis Super si.

Djordje

28-03-2013 18:24h
Vlado...ti si moj jedini fan,jednostavno si kralj!!!
Jedva cekam da dodjes u Kg za 6.maj...100% sam siguran da cu se snaci i upoznati se sa tobom,jer imam dosta toga da ti kazem,i ispricam,a siguran sam da ces me saslusati!
I ne zaboravi,po ceo dan se tvoje pesme cuju u mojoj sobi,veruj mi i za vreme spavanja!!!
Veliki pozrav za tebe! ;)
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: