Čarli Šin: Neću se ponovo ženiti

0
Problematična zvezda serije Dva i po čoveka rekao je da mu ne pada na pamet da po četvrti put izađe pred matičara.
Čarli Šin, foto Bang Media
Čarli Šin, foto Bang Media

Čarli Šin se neće opet ženiti. Zvezda The Anger Management kaže da je naučio svoju lekciju posle tri propala braka sa Donom Pele, glumicom Deniz Ričards i članicom visokog društva Bruke Miler – tako da ne želi da se ikad više veže.

- Kada u košarci napadneš tri puta, to je zlatni sombrero. Četvrti put je platinski sombrero. Ja ne nosim platinski sombrero braka  - objašnjava. 

Čarli, koji trenutno izlazi sa 24-godišnjom porno zvezdom Džordžijom Džons, poznat je po svom burnom ljubavnom životu i paklenim avanturama, ali ga ne interesuje širenje glasina o romantičnim vezama.

47-godišnja zvezda demantovao je spekulacije o svojoj vezi sa voditeljkom Kejti Kurik u čijem je šou programu gostovao.

Čarli je takođe skoro progovorio o svom neobičnom ponašanju nakon što je napustio seriju Dva i po čoveka 2011, tvrdeći da je imao nervni slom, zato što je bio izgubljen i nije znao šta će sa sobom.

-  To nije bio samo nervni slom, nego potpuno ludilo. Uopšte ne znam šta mi se desilo. To nije bio samo šou. To je mojih 30 godina. Nisam znao šta da radim. Potpuno sam se izgubio, kao da sam negde na pučini, bez GPS-a ili navigacionog sistema.

Teodora Ninić

makonda-tracker