Robert de Niro završio u cementu

0
Slavni Oskarovac ostavio je otiske svojih stopala i ruku ispred čuvenog holivudskog Kineskog teatra
Robert de Niro, foto Profimedia
Robert de Niro, foto Profimedia

Glumac filma I u dobru I u zlu, poslednja je filmska ikona koja je ostavila svoje otiske ispred holivudskog TLC Kineskog pozorišta na manifestaciji povodom proslavljanja njegovog filmskog dostignuća, 4. februara ove godine.

Šezdesetdetogodišnji glumac, čija impresivna filmografija uključuje i poznate filmove kao što su Kazino, Razjareni bik i Taksista, na proslavi se obratio vernoj publici i fanovima:

- Kaže se da u filmskoj industriji postoje tri doma: dom u kome filmske zvezde žive, dom u kome njihova prva žena živi i Holivud! Volim Njujork i ponosan sam što sam deo njega. Hvala vam na ukazanoj časti i što činite da se osećam kao kod kuće.

Robert, poznat po svojim ulogama u gangsterskim filmova, potom se našalio:

- Znate, Džo Peši (sa kojim je sarađivao u filmu Dobri momci) uvek je govorio da ću završiti u cementu.

Uzbuđeni glumac je obeležio plaketu datumom 14.02.2013, umesto 04.02.2013, ali je srećom, brzom reakcijom predstavnika TCL pozorišta, greška  ispravljena.

Glumac trenutno proslavlja nominaciju za Oskara za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu I u dobru I u zlu. To je De Nirova prva nominacija za Oskara još od 1974. godine, kada je nominovan za ulogu u filmu Rt straha, a do sada je osvojio dva Oskara, za najbolju mušku ulogu u filmu Kum 2 i za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu Razjareni bik.

Pogledajte trejler za film I u dobru i u zlu, koji će biti prikazan na FEST-u, u Sava centru 24.2. u 22 časa.

Jovana Dimitrijević

makonda-tracker