Rasel Brend: Problemi sa zavisnošću posledica su mog nezdravog detinjstva

0
Popularni glumac smatra da su problemi sa zavisnošću sa kojima se susreo nastali kao posledica nezdravog života koji je vodio još kao dete.
Rasel Brend, foto: Bang media
Rasel Brend, foto: Bang media

Poznati glumac i komičar, koji se izborio sa velikim brojem bolesti zavisnosti, uključujući narkomaniju i seksualnu zavisnost, smatra da su ti problemi nastali kao posledica nezdravog života koji je vodio još u svom detinjstvu. Brend je kao velike poroke mladih naveo prekomerno gledanje televizije i konzumiranje nezdrave hrane u velikim količinama.

- Bilo je očigledno da sam sklon poročnom životu još kad sam bio dete. Previše gledanja televizije i previše nezdrave hrane predtavljalo je moju svakodnevicu, a u sve to sam se upustio iako sam bio svestan štetnosti – rekao je Brend.

- Neki ljudi mogu pojesti čokoladu, a neki će se prejedati dok se ne ugoje. Neki mogu pogledati film za odrasle, a neki će gledati izopačene filmove celu noć – dodao je glumac.

Tridesetsedmogodišnji komičar izlečio se od bolesti zavisnosti pre devet godina i priznaje da uprkos uspehu i slavi koju je dostigao, i dalje smatra da je najveća sreća dolazi iz mogućnosti da se izborimo sa sopstvenim problemima.

- Najvrednija stvar koju sada posedujem je alat i oprema za rad sa životom – rekao je glumac.

makonda-tracker