Olivija Vajld: Bračna sreća iz drugog pokušaja

1
Glumica Olivija Vajld ne skida osmeh s lica od kada se prošle nedelje verila sa svojim dugogodišnjim dečkom Džesonom Sudeikisom s kojim uveliko planira svadbu i proširenje porodice
Olivija Vajld
Olivija Vajld

Prvo im se desila ljubav, a onda i želja da uplove u brak. Glumica Olivija Vajld (28) potvrdila je da se verila sa svojim dugogodišnjim dečkom  Džejsonom Sudeikisom (37) koga smo gledali u komedijama Sedam dana slobode i Kako se rešiti šefa. Atraktivna glumica prodornog pogleda koja je široj javnosti postala poznata nakon uloge u seriji Dr Haus, prošle nedelje je na svom Twitter profilu napisala: Hvala za sve slatke čestitke prijatelji! I hvala na komplimentima za moj predivan verenički prsten.

Ovo će biti drugi brak za buduće supružnike. Ona je prošle godine okončala osmogodišnji brak s autorom dokumentarnih filmova Teom Ruspilijem, a on se pre dve godine razveo od scenaristkinje Kej Kenon, koja je radila tekst za popularnu seriju Treći kamen od sunca. Glumica koja je veoma otvorena prema javnosti, rado je odlučila da sa medijima podeli razlog zbog kog se razvela. Naime, u sklopu večeri monologa u organizaciji magazina Glamur, Olivija je ispričala kako joj je sopstveno telo, odnosno vagina, poručilo da se razvede.

Ipak, čini se da je umetnica sada zadovoljna u svakom pogledu, pa je u subotu 12. januara magazin People ekskluzivno otkrio da je Olivija pristala da postane Džejsonova supruga, a njihovi izvori tvrde da ju je on zaprosio posle božićnog i novogodišnjeg odmora koji su proveli na egzotičnoj destinaciji. Pojedinci iz njihovog okruženja takođe su poverili medijima da su oboje izuzetno uzbuđeni i veoma srećni. Sa bliskim prijateljima podelili su i svoje uverenje kako su sa sadašnjim iskustvom sasvim sigurni u uspešnost drugog braka.

- On je konačno pronašao ženu zbog koje je poželeo da se opet veže. Oboje su prošli kroz brak i težak razvod, ali sada su sigurni da će njihova ljubav trajati do kraja života. Zato su svi srećni zbog njih – rekao je jedan od glumčevih najbolji prijatelja.

Par je pre nekoliko meseci počeo zajednički život u Njujorku i baš tada je Olivija odlučila da se potpuno otvori prema medijima, pa je tako za magazin USA Today u oktobru ispričala kako bi uskoro volela da postane majka, ali i gospođa Sudeikis.

- Da, apsolutno bih volela da se udam i mislim da bih bila odlična majka. Eto, na primer, moja mama je divna, a opet ima i uspešnu karijeru. Iz njenog primera shvatila sam da možeš imati oboje. Niko ne kaže da je lako, ali ja imam želju da budem majka i uspešna glumica – rekla je tada Olivija.

Zaljubljeni golupčići još nisu odredili datum venčanja, ali spekuliše se da već rade na potomstvu i nadaju se da će imati veliku porodicu.

 

Priredila: Ksenija Konić

makonda-tracker