Kristen Stjuart poslala ljubavno pismo Patinsonu

0
Prema navodima stranih medija popularni glumci pristali su da se na neko vreme razdvoje i prekinu svaki kontakt, ali je Kristen dogovor prekršila napisavši pismo Robertu u kom iskazuje svoja najdublja osećanja i ljubav koju gaji prema njemu.
Kristen Stjuart, foto: Bang media
Kristen Stjuart, foto: Bang media

Par je navodno pristao da se razdvoji na neko vreme, odnosno dok Patisnon radi na snimanju filma Rover u Australiji, i po dogovoru prekinuli su svaki kontakt. Ipak, dvadesettrogodišnja glumica nije mogla da ispuni obećanje, te je svom dragom poslala dugačko ljubavno pismo u kom iznosi svoja najdublja osećanja koja gaji prema njemu.

- Kristen je na pisala dugačko pismo u kom objašnjava njenu ljubav prema Robertu. Čak i ako ne može da joj oprosti preljubu, trebalo bi da zna da mu ona pruža ljubav veću nego što bi iko mogao pružiti – rekao je izvar blizak paru za strane portale.

Kirsten je prošlog leta prevarila svog momka Roberta Patinsona sa rediteljem Rupertom Sandersom, ali se nakon medijske bure javno pokajala i shvatila da je pogrešila. Nakon njenog javnog izvinjenja,  brojnih očajničkih telefonskih poziva, i njegovog dugog razmišljanja, odlučio je da joj oprosti.

makonda-tracker