Katarina Šišmanović i Goran Stamenković: Proslava ljubavi na Kopaoniku

0
Voditeljka Katarina Šišmanović i direktor producentske kuće Emotion u kojoj je ona zaposlena, Goran Stamenković, tokom nedavnog zajedničkog zimovanja obeležili su šest meseci veze
Katarina Šišmanović i Goran Stamenković, Story arhiva, Kurir
Katarina Šišmanović i Goran Stamenković, Story arhiva, Kurir

Po svemu sudeći, voditeljka Katarina Šišmanović (29) konačno je naučila sve recepte o negovanju istinske ljubavi o kojoj govore akteri brojnih emotivnih priča u emisiji Sve za ljubav, čija je domaćica već godinama, pa tako uspešno uspeva da čuva romansu sa direktorom producentske kuće Emotion u kojoj je zaposlena, Goranom - Gošom Stamenkovićem (42). Dokaz njihove ljubavi, o kojoj je Story pisao još u septembru prošle godine, ovoga puta je zajednički boravak na Kopaoniku koji je ovekovečio paparaco dnevnog lista Kurir, a gde su njih dvoje proslavili pola godine svoje ljubavi. Par je bio smešten u hotelu Grand, a kako su posvedočili brojni očevici, Katarina i Goran su čak i na kopaoničkim ski stazama razmenjivali strasne poglede. I premda se u medijima spekulisalo da im je veza u krizi zbog novosadske manekenke Jovane Švonje, koja je trebalo da na voditeljskoj poziciji Emotionove emisije Đavolja večera nasledi Slađanu Slavković, emitovanje tog kontroverznog šou-programa na TV Pink prekinuto je i pre nego što je voditeljka promenjena, pa više nema mesta nagađanjima o uplitanju treće osobe u vezu skladnog emotivno-poslovnog dvojca. Katarina i Goran nisu otpočeli zajednički život, niti im je za sada to u planu. Jednostavno uživaju u čarima obnovljene romanse koja je započeta još pre četiri i po godine kada je Šišmanovićeva zbog Stamenkovića ostavila biznismena Milana Popovića (47). Nekoliko puta su raskidali i mirili se, a potvrda da im je veza sada stabilna jeste i to što već pola godine uspešno neguju odnos bez velikih trzavica.

- Moji dani izgledaju ovako: idem na posao, viđam se sa prijateljima, gledam serije, ponekad izađem vikendom, treniram nekoliko puta nedeljno... Ako to nekome zvuči uzbudljivo, onda zaista živim tako i opravdavam epitet fatalne žene - rekla je Katarina svojevremeno za Story opisujući svoju svakodnevicu koja je sada obogaćena čestim romantičnim susretima sa Gošom. Međutim, ona tvrdi kako njen emotivni život nimalo ne liči na nežne i bajkovite priče iz popularne emisije koju vodi.

- Ljubav će spasiti svet. Gledanost emisije Sve za ljubav samo je dokaz kako se ljudi nisu otuđili, da još imamo volju da pomognemo, da volimo, radujemo se tuđoj sreći i saosećamo sa drugima - istakla je Šišmanovićeva u istom intervjuu dok sada, nakon šest meseci veze sa Stamenkovićem, ne želi da govori o njihovoj romansi. Tokom Katarininog i Goranovog odmora na Kopaoniku, tamo je boravila i njegova nekadašnja nevenčana supruga Ana Mihajlovski sa kojom se povremeno sretao kako bi zajedno provodili vreme sa svojom preslatkom ćerkicom Ivom (6,5). Osim toga, Katarina i Ana imaju veoma korektan odnos, te ni to nije prepreka da emocije lepe voditeljke i njenog izabranika svakim danom sve više jačaju.    

 

Nikola Rumenić

Foto:

makonda-tracker