Sanja Jovićević i Bane Popović: Tajno venčanje u zimskoj idili

1
Protagonisti serijala Budva na pjenu od mora, glumica Sanja Jovićević i njen dvadeset jednu godinu stariji kolega Branimir - Bane Popović, ozvaničili su svoju vezu brakom tokom novogodišnjih praznika na Jahorini
Sanja Jovićević i Bane Popović, Story arhiva
Sanja Jovićević i Bane Popović, Story arhiva

Daleko od očiju znatiželjnika i objektiva, u strogoj tajnosti, glumačko- emotivni par Sanja Jovićević (24) i Branimir - Bane Popović (45) tokom novogodišnjih praznika krunisali su svoju ljubav romantičnim venčanjem na Jahorini. Ovo je bio logičan korak jer njihova radost ne jenjava od trenutka kada su krajem prošle godine saznali da će u 2013. postati roditelji. Na zimsku lepoticu Bosne i Hercegovine zaljubljeni par uputio se u društvu desetak najbližih prijatelja, a kao idealnu destinaciju za svoj odmor i slavlje izabrali su hotel Vučko. Kada se vesela družina smestila u svoje apartmane koje su iznajmili u ovom popularnom  hotelskom kompleksu, zimske čarolije i proslava venčanja mogli su da počnu. Sanja i Bane razmenili su bračne zavete u blizini Jahorine, a uspeli su u svom nastojanju da tačna lokacija ostane tajna, ali ipak nisu mogli da sakriju sreću i osmehe kada su u novogodišnjoj noći veseleći se sa najbližima proslavili i stupanje u brak.

Prijatelji poznatog para tvrde da supružnici uživaju u svakom novom zajedničkom danu, a to bi mogli da posvedoče i svi gosti na Jahorini koji su tokom njihovog sedmodnevnog boravka susretali junake serijala Budva na pjenu od mora. Sanja i Bane i dalje ne žele da komentarišu svoju vezu, brak koji su sklopili, niti činjenicu kako će uskoro postati roditelji, pa se svim silama trude da informacije iz njihovog privatnog života ostanu daleko od javnosti. Ipak, kada su više nego očigledne, ljubav i sreću ne treba komentarisati, što pokazuje i primer ovog poznatog para. Iako je od svoje drage stariji više od dvadeset godina, Bane je kraj Sanje pronašao svoju mirnu luku i srodnu dušu, a nedavno je prvi put potvrdio njihovu romansu.

- Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira. Imamo dogovor da naši istupi ne tretiraju naš lični život - rekao je Bane ne želeći da otkriva detalje svoje ljubavi sa Sanjom. Budući roditelji dane odmora koriste kako bi što više vremena proveli zajedno, s obzirom na to da crnogorski glumac živi na relaciji Cetinje - Zagreb jer u prestonici Hrvatske snima gledanu seriju Larin izbor. Par je svoju vezu otpočeo prošlog leta na Cetinju, a zajednički život ispostavio se kao pravi korak za potvrdu njihove ljubavi, budući da je ubrzo usledila Sanjina trudnoća.

Danilo Mašojević

 

 

makonda-tracker