Rada Manojlović: Mogu da pripadam samo slobodnom muškarcu

0
Folk pevačica Rada Manojlović rešila je da stane na kraj spekulacijama o tome kako je nevernica. Samo za Story ona otkriva koliko ju je bivši momak Milan Stanković povredio, ali i da aktuelnom dečku Momiru Gajiću nije druga žena
Rada Manojlović, foto Miloš Nadaždin
Rada Manojlović, foto Miloš Nadaždin

Emotivni život folk zvezde Rade Manojlović (27) poslednjih dana je top-tema domaćih medija. I dok pojedini od njih tvrde da je do kraha romanse sa Milanom Stankovićem (25) došlo zbog njene navodne preljube, ona se ne osvrće na takve komentare. Naime, kako Story saznaje, par je raskinuo početkom jeseni, ali je Milan ostao da živi pod istim krovom sa Manojlovićevom dok ne nađe novi stan.

- Nije bitno da li sam prevarila Milana ili ne, to je moja stvar. Svakako da bih i ja imala mnogo toga da kažem o svom ljubavnom životu u proteklih pet godina, ali ne želim da javnost ulazi u sve pore moje privatnosti. Sigurno je da postoji više razloga koji su doveli do raskida, o čemu ne želim da govorim i tako narušavam svoju i intimu bivšeg partnera. Ipak smo Milan i ja proveli gotovo pet uglavnom lepih godina zajedno i zaista o tom dečku ne želim da kažem nijednu ružnu reč – kaže Rada.

Njenom voljom, Milan se iz stana iselio u decembru jer mu je toliko vremena bilo potrebno da iznajmi novi životni prostor. Da je bivši par živeo na istoj adresi i nakon što je Rada otpočela vezu sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem (34) s kojim ju je upoznao zajednički prijatelj, govore i snimci emisije Paparaco lov koja ih je pred Novu godinu snimila kako u kratkom vremenskom razmaku odvojeno ulaze u isti stan na Vračaru. No, iako se trenutno na osnovu Milanovih medijskih istupa ne čini tako, istina je da su se nekadašnji partneri razišli bez ružnih reči. Dobro upućeni u nekadašnju romansu para Manojlović – Stanković znaju da mu je ona bila velika podrška u vreme njegovog sukoba sa čelnicima Grand produkcije. Zbog njega se zamerala novinarima i tako narušavala svoju karijeru. Svojevremeno se šuškalo čak i da joj je objavljivanje albuma u Grandu privremeno stopirano zbog njenih zaštitničkih medijskih istupa prema Milanu Stankoviću koji je svojim postupcima stao na žulj tada matičnoj muzičkoj produkciji.

- Sve ove priče o raskidu koje se provlače kroz novine, strašno su me zabolele i mogu iskreno da kažem kako sam povređena. Mislim da ovo nisam zaslužila, pre svega od medija s kojima sam mislila da imam korektnu saradnju. Ipak, nikome neću dozvoliti da kvari moju sliku u javnosti i od mene pravi nešto što nisam. Pogotovo su me pogodile tvrdnje o tome da sam u vezi sa oženjenim muškarcem jer to sebi nikada ne bih dozvolila. To je direktni udar na moj ugled i čast pa ću zato potražiti pravnu pomoć kako bih se zaštitila. Angažovala sam advokata kako se takve neistine ubuduće ne bi plasirale – kaže Rada za Story. Ali, ono što je u javnosti dodatno uticalo na stvaranje pogrešne slike jesu i tvrdnje pojedinih medija o tome kako je pevačica u vezi sa oženjenim muškarcem. Istina je, međutim, da to nije tačno i da je Momir u vezu sa Radmilom pre tri meseca ušao čistog srca i odlučan da njihova ljubav, koja će se odvijati na relaciji Srbija – Sjedinjene Američke Države, pobedi sve prepreke odnosa na daljinu. Upravo zbog toga što je njena veza tek u povoju, Manojlovićeva još ne želi da govori o romansi u koju je uplovila.

- Rano je da pričam o novoj ljubavi i detaljišem na tu temu – sigurna je zgodna pevačica koja tvrdi da nikada ne bi poklonila srce nekome ko je zauzet.

- Svesna sam toga da isuviše vredim i dovoljno cenim sebe kako bih dozvolila da bilo kome budem druga. Moje srce može da pripada samo slobodnom muškarcu – ističe Rada.

Inače, njen izabranik je bivši dečko nekadašnje manekenke Katarine Rebrače sa kojom je bio u dugogodišnjoj vezi. Diplomirao je međunarodni biznis, a 2004. godine završio je igračku karijeru, nakon čega je prešao u skaute za NBA tim Minesota Timbervulvs. Sledećih godina ostvaruje se i kao košarkaški trener, a poslednja ekipa koju je predvodio kao član trenerskog tima bio je košarkaški tim Roud Ajlend univerziteta. Od pre dve godine, u Americi je počeo i da se bavi profesionalnim i medijskim zastupanjem u sportskoj industriji. Radin emotivni partner posvećen je poslu koji mu je na prvom mestu i zbog toga je često na putu. Nije mu lako da uskladi poslovni i privatni život, ali ipak je, prema tvrdnjama njemu bliskih rođaka, rešen u nameri da jednog dana zasnuje porodicu. Ipak, vreme će pokazati hoće li njegova veza sa popularnom pevačicom odoleti izazovima daljine.

Momir Gajić: Nisam oženjen

U želji da zadrži distancu i ne daje povoda za povlačenje po medijima, Momir Gajić sve vreme nije želeo da razgovara sa novinarima. Ipak, samo za Story odlučio je da se oglasi neposredno po svom povratku u Ameriku pre nekoliko dana.

- Sve što želim da izjavim u ovom trenutku jeste to da nisam oženjen. Pošto nisam javna ličnost, nema potrebe da o drugim stvarima govorim za medije – kaže Momir.

Nikola Rumenić

Foto: Miloš Nadaždin, Vladimir Šporčić, Story arhiva

makonda-tracker