Ketrin Zita-Džons: Ljubomorna sam na supruga jer se ljubi sa Metom Dejmonom!

0
Glumica je tokom gostovanja u popularnoj američkoj emisiji izjavila da zavidi suprugu Majklu Daglasu što se u filmu Liberace ljubi sa Metom Dejmonom i to samo zato što se ona nikad nije ljubila sa njim, a čula je da je u tome jako dobar.
Ketrin ZitažDžonsi i Elen De Dženeris, foto: YouTube Screenshot
Ketrin ZitažDžonsi i Elen De Dženeris, foto: YouTube Screenshot

U filmu Liberace Majkl Daglas ljubi se sa Metom Dejmonom, a njegova supruga Ketrin Zita-Džons tokom gostovanja u emisiji Elen DeDženeris rekla je da je zbog toga jako ljubomorna.

- Nikad se nisam ljubila sa Metom i jako sam ljubomorna. Čula sam da se izvrsno ljubi. Ali dobra stvar u tome je to što, ako moj suprug već mora ljubiti muškarce, bolje da to Met nego bilo ko drugi - rekla je Ketrin. 

Glumica je ispričala i kako joj je suprug davao podršku kada je snimala seksi scenu sa Bredom Pitom.

- Reako mi je Navali, curo!. Bio je pun podrške i tako i ja sad podržavam njega samo što sam malo ljubomorna - rekla je Ketrin kroz smeh. 

Poslednjih nekoliko godina Ketrin i Majkla zdravlje nije baš služilo. Njemu je dijagnostikovan rak grla, a njoj bipolarni poremećaj. Glumica kaže da su bolesti izlečili i iz cele situacije izašli jači i srećniji jer imaju decu koju obožavaju.

makonda-tracker