Rijana o pomirenju sa Krisom Braunom: Sada je sve drugačije

0
Iako je svesna da mnogi ne odobravaju njenu odluku, popularna pevačica je u intervjuu za magazin Rolling Stone rekla da je srećna u vezi sa Braunom, kao i da je ne zanima šta drugi misle o njihovom pomirenju.
Rijana, foto: Profimedia
Rijana, foto: Profimedia

Popularna pevačica rastala se od Krisa Brauna nakon što je on pretukao 2009. godine, ali je uprkos svemu odlučila da mu da novu šansu.

- Želela sam da on zna kakav je osećaj kad me izgubi. Da oseti posledice toga. A onda mi se to vratilo i udarilo me kao gomila cigala. Pomislila sam: Bože, mora da se šališ. Ali vratila sam se u realnost i prosto nisam mogla da potisnem to kako se osećam. Naravno, svako ima mišljenje o njemu zbog toga što je uradio. I to će uvek biti tako. Ali, on je napravio grešku i platio je mnogo zbog toga. Odlučila sam da je za mene važnije da budem srećna i ne zanima me tuđe mišljenje po tom pitanju. Ako je greška, onda je to moja greška – istakla je lepotica sa Barbadosa koja tvrdi da su njih dvoje sada mnogo jači zato što sada znaju šta im je važno.

- Sada je sve drugačije. Razgovaramo o svemu i poštujemo jedno drugo. Oboje znamo tačno šta sada imamo i ne želimo to da izgubimo – kaže Rijana.

makonda-tracker